Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KADIN MUHTAR ADAYI, PROJELERİNİ ANLATTI…

KADIN MUHTAR ADAYI, PROJELERİNİ ANLATTI…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak ili Ereğli ilçesinin Gülüç beldesinde bağlı Bekyeri mahallesinde Muhtar Adayı olan Hanife Demir, seçilmesi durumunda, mahalledeki işsiz gençler için belediye ile yetkili kurum ve kuruluşlar arasında köprü olacağını bildirdi.
Demir, Ereğli FM’e açıklamasında, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdari Seçimler sonrası kadınların ayak sesi olmayı istediğini söyledi. Aday oyduğunu açıklamasının ardından büyük ilgi gördüğünü öne süren Demir, şunları kaydetti:
“Şimdiden projelerim ile konuşulmaya başlandım. Artık yenilik zamanı. Mahallem, özellikle bayan bir muhtar adayı görmekten mutlu olduklarını belirtiyor, destek vereceklerini ifade ediyor. Azalarım Sevtap Özbağ , İlknur Kuru, Nurcan Bodur, İlyas Öztürk, Rakibe Taşkın, Mustafa Köseoğlu, Murat Kaya ve Enver Yavuz güveniyorum. Ekibim ile el ele verdik, hizmet etmeye hazırız.”

İŞTE O PROJELERİ
Seçilmesi durumunda hayata geçireceğini iddia etti projelerini de anlatan Muhtar Adayı Hafiye Demir, şöyle dedi:
“Halkım bana görev verdiği andan itibaren çok çalışacağım. Çöp konteynırlarını sıfır atık projesine geçireceğim. Aşure ayında muhtarlık önünde mahalle halkına aşure dağıtacağım ve bunu gelenekselleştireceğim.
Mahalledeki işsiz gençler için belediye ile yetkili kurum ve kuruluşlar arasında köprü olacağım. Kurumsal marketlerle görüşüp mahallede market açtıracağım.
Atalay Sitesi’nin üst kısmına cami yapılması için girişimde bulunacağım. Ereğli’deki gibi Gülüç’te de Cumhuriyet Evleri ve kütüphane açılmasını sağlayacağım. Elektrik sorununa çözüm bulacağım.
7/24 çalışarak herkese eşit ve adaletli yaklaşarak, doğruluk ve dürüstlük ilkesiyle kadınlarımız başta olmak üzere tüm mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda ses getirecek projelere imza atacağım.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran12
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Bir dost

28 Şubat 2019 - 18:09

Kıskanmayın kızlar çalışın sizinde olur

Coskun Atar

25 Şubat 2019 - 11:34

yeterince az market var zaten bende düşünüyorum eksik olan sey ne diye demekki marketmis.

Yorum Yazın

Canlı Radyo