Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞTEN ÇIKARMALARA CHP’DEN SES YOK!

İŞTEN ÇIKARMALARA CHP’DEN SES YOK!

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nde işçi çıkarmaları


Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’nde işçi çıkarmaları yaÅŸanması sonrası “biz, belediye baÅŸkanına bunlarla ilgili ricacı olmayız. Bundan sonraki süreçte yapılacak yatırımlarda belediyenin de bize ihtiyacı olduÄŸu yerde sözümüzü o zaman söyleriz” diyen AK Parti TeÅŸkilat BaÅŸkanı Fatih Çakır’a yanıt veren CHP’deki mevkidaşı Sevdekar Aras, “Ä°ktidarın ülkeyi yönetirken kullandığı tehdit ve baskı dilini EreÄŸli’deki temsilcilerinin de devam ettirmeye çalışmasına halkımız her zaman tepkisini gösterecektir” dedi.
Zonguldak ili EreÄŸli ilçesinde CHP Örgüt BaÅŸkanı Sevdekar Aras, yazılı açıklamasında ÅŸunları kaydetti:
Hepimiz bilmekteyiz ki; 31 Mart Yerel seçimlerinden yüzde 52 oy oranıyla halkın teveccühünü kazanarak Belediye Başkanı seçilen Sayın Halil Posbıyık göreve başladığı ilk günden itibaren kısa bir süre geçmesine rağmen toplum menfaati doğrultusunda hareket ederek halkımızı memnun etmiştir.
Siyasi parti ayrımı yapmadan birlik ve beraberliÄŸe verdiÄŸi önemle, belediyecilikteki tecrübesiyle AKP yönetiminde geçen 5 yılda kurumsal yapının uÄŸradığı erozyon tabii ki kendi yöntem metodlarıyla, bilgi ve birikimleriyle düzeltecektir. AKP yönetimindeki Kdz. EreÄŸli’nin kayıp yılların anlatmamıza gerek yok.
Bu zamana kadar yapmış olduğu atamalar ve yer değişiklikleri sizler de takdir edersiniz ki; eksikliklerin tamamlanması ve başarılı olma yolunda atılan adımlardır.
Niteliği esas alan belediye başkanımızın belediyenin işleyişi konusunda kimseden icazet almayacağı sadece halkın istek ve talebine göre hareket edeceği yapılan halk toplantılarından da bellidir.
Belediye BaÅŸkanımız gerek Zonguldak Valimiz, gerekse Ä°lçe Kaymakamımız ile büyük bir uyum içerisinde hareket ederek kentimize kalıcı serler bırakmak için çaba göstermektedir. Daha önce AKP BelediyeciliÄŸinde ÅŸehrin deÄŸerlerinden uzaklaÅŸtırılıp, ayrıştıran ötekileÅŸtiren yönetimine sesi çıkmayanlar konu CHP Belediyesi olunca eleÅŸtiri oklarını yöneltmektedirler.  Bunun kabul edilebilmesi asla mümkün deÄŸildir.
EreÄŸli’ye yapılacak hizmetler ülke genel bütçesine her dönem büyük katkı yapan EreÄŸli halkına lütuf olarak sunulamaz. Ä°ktidarın ülkeyi yönetirken kullandığı tehdit ve baskı dilini EreÄŸli’deki temsilcilerinin de devam ettirmeye çalışmasına halkımız her zaman tepkisini gösterecektir. Biz kentimize kazandırılacak her hizmette halkımız ile birlikte devletimizin bütün kurumları ve belediyemizin yanındayız. CHP Ä°lçe örgütü EreÄŸli halkının oyları ile seçilmiÅŸ belediye baÅŸkanının yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir.”    

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın3
hayran2
şaşkın2
üzgün2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ali Köse

22 Haziran 2019 - 13:04

O kadar şey söylemiş işçi çıkarmadık diyememiş. Yapacaksa bir şey belediye kazansinda yapsın. Sahil otolarını gelir gelmez 5 TL yaptı. Su ya %30 zam yaptı. Tabi halkçı başkan. Ama bu halk bunu hakediyor.

Yorum Yazın

Canlı Radyo