Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“İLÇEDE DEĞİŞİMİ BAŞLATTIK“

“Ä°LÇEDE DEĞİŞİMÄ° BAÅžLATTIK“

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, halk toplantılarına Uzunmehmet, Kestaneci ve Süleymanlar mahallelerinde devam etti.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ayhan Atay ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı Uzunmehmet Mahallesi’ndeki halk toplantısında mahalle muhtarı Seyfettin Yaman ve mahalle halkının sorunlarını dinledi.

UZUNMEHMET’TEN TEÅžEKKÃœR

Uzunmehmet Mahallesi olarak yapılan alt yapıya teÅŸekkür eden mahalleliler, 4 bin 500 kiÅŸinin yaÅŸadığı Uzunmehmet’te emeklilerin ağırlıkta oturduÄŸunu vurgulayarak BaÅŸkan Uysal’dan hastaneye direkt halk otobüsü istediler. BaÅŸkan Uysal sorunun çözüleceÄŸini vurgulayarak, EreÄŸli’de yeni durak yerlerinin belirlenmesi ve hatlar üzerine 2 profesör eÅŸliÄŸinde master planı yapıldığını ve ölçümler için hazırlıklara baÅŸlandığını vurguladı.

SORUNLARI TEK TEK NOT ALDI

Kestaneci Mahallesi’nde de halkla buluÅŸan BaÅŸkan Uysal, Muhtar Ahmet Özer’den mahallenin sorunlarına iliÅŸkin bilgi aldı. Bazı mahalleliler mahallerinde yaÅŸanan küçük heyelanlar yüzünden yola çamur aktığını ve heyelanı durdurmak için istinat duvarı yapılmasını istediler. Bir vatandaÅŸta bahçesinden yüksek gerilim geçtiÄŸini belirterek, BaÅŸkan Uysal’dan bu konuda yardım istedi.

İLÇEDE DEĞİŞİMİ BAŞLATTIK

BaÅŸkan Uysal ise mahallelilere, “Ne zaman çağırsanız gelirim. Bizim ÅŸehrimize 18 ayda yaptıklarımız belli. Kent Meydanı, Çetin Apatay Bulvarı, Spor Parkı gibi büyük projelerimizin proje ihaleleri bitti. Sadece tek merkezde toplanalım diye pazaryerinde yapılan AVM’ye geçmemiz 6 ay sürdü. Bir projeyi hazırlanıp, alt yapısının yapılması kâğıt üzerinde 6 ay alıyor. Ama biz bunları yoluna koyduk.” dedi.

15 YILLIK BANK Ä°SYANI

BaÅŸkan Uysal daha sonra özellikle kadınların daha çok ilgi gösterdiÄŸi Kadı Tarlası Åžen Evler mevkiinde halkla buluÅŸtu. Bir bayanın, ’15 yıldır belediyeye gidiyorum geliyorum. YaÄŸmur yaÄŸdı kar yaÄŸdı çamur oldu’ diyerek beni oyalıyorlar. YaÅŸlılarımızın oturabileceÄŸi güneÅŸten ve yaÄŸmurdan korunabileceÄŸi oturma alanı ve bank istiyorum” dedi.

O YÃœZDEN ADÄ°L OLMALIYIZ

BaÅŸkan Uysal’da oturma bankı konusunda çok talep geldiÄŸini ve geçmiÅŸte de kiÅŸilerin evlerinin önüne konulan bankların artık halkın ortak kullanım alanlarına konulacağını söyledi. Ä°lçede 40 bine yakın buna bulunduÄŸunu hatırlatan Uysal, “Her binanın önüne bir bank vermeye kalksak 40 bin bank yeter. Buna güç kuvvet yetmez. O yüzden adaletli olmak lazım. Herkes kullanmalı” dedi.

13 YILDA YAPILANLAR BELLÄ°

BaÅŸkan Uysal 3 mahallede de sorunları not aldıktan sonra güçlü belediyecilik için tek başına iktidar anlayışını savunarak, “Benim belediyem güçlü olursa EreÄŸli’ye hizmette daha güçlü gelir. Bize oy verin vermeyin, biz her mahalleye eÅŸit hizmet anlayışı ile adaletli bir ÅŸekilde hizmetlerimizi sürdüreceÄŸiz. Ama ülkenin geleceÄŸi için daha güçlü yarınlar için adresin belli olduÄŸunu sizde görüyorsunuz. Yapılanlar ortada. Ä°stikrar sürsün, ülkemiz ve ÅŸehrimiz güçlensin.” dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo