Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CUMHURİYET OKULU’NDA BAŞKAN UYSAL’A SEVGİ SELİ

CUMHURÄ°YET OKULU’NDA BAÅžKAN UYSAL’A SEVGÄ° SELÄ°

Karadeniz Ereğli Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yılda çocukların erken yaşta demokrasi ile tanışmalarını sağlamak ve sorunlarını yerel yönetim hizmet birimlerine taşıyabilmeleri amacıyla Çocuk ve Gençlik Meclisi oluşturulması çalışmalarına başladı.

Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü ile iÅŸbirliÄŸi ile belediye sınırları içindeki resmi ve özel tüm okulları temsilen seçimle belirlenecek Çocuk Meclisi okul temsilcilerinin seçimine, Cumhuriyet Ortaokulu’ndan baÅŸlandı.

Düzenlenen törene, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun, bazı Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hamza Eryiğit, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

En büyük başkan bizim başkan

Çiçek ve konfetilerle, ’En büyük baÅŸkan bizim baÅŸkan’ sloganlarıyla karşılanan ve konuÅŸmasına “Sizler yarınlarımızsınız.” diyerek baÅŸlayan BaÅŸkan Uysal, “ Özgüvenli, kendine güvenen bir toplum ayakta kalabilir. Kendine güvenen genç nesiller hem ülkemizi, hem dünyayı takip eden kültürlü, çaÄŸdaÅŸ gençler olarak yetiÅŸmeniz için gereken katkıyı vermek için buradayız.

Kazanan okulunuz ve sizlersiniz

Çok güzel bir seçim olacağına inanıyorum. Bu seçimlerde kaybeden olmayacak. Kazanan okulunuz ve sizler olacaksınız. Öğrenci temsilcisi olarak seçilecek arkadaşı ÅŸimdiden tebrik ediyorum.” Ä°fadelerini kullandı.

BaÅŸkan Uysal’da oyunu kullandı

Öğrenci temsilci adaylarının tek tek kürsüye çıkarak vaatlerini anlattığı konuÅŸmalarının ardından BaÅŸkan Uysal’ın da oy kullandığı seçimlere geçildi. Okul öğrencileri Kaan SaraçoÄŸlu, H.Selen Sendil, Yurdanur Çakır, TuÄŸce Aslan,Salih Çobaner ve Zehra Efe’nin yarıştığı seçimler  sonucunda Kaan SaraçoÄŸlu, EreÄŸli Belediyesi Çocuk Meclisi’nde Cumhuriyet Ortaokulu’nu temsil edecek öğrenci oldu.

CUMHURÄ°YET OKULU’NDA BAÅžKAN UYSAL’A SEVGÄ° SELÄ°

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo