Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HER MAHALLEYE DOKUNUŞâ€¦

HER MAHALLEYE DOKUNUŞ…

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, muhtarlardan gelen talepleri dinlediği bildirildi.


Karadeniz EreÄŸli Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamada, Uysal’ın ‘Her mahalleye eÅŸit hizmet’ anlayışıyla çalıştığı belirtildi. Ä°ki haftada ilçenin 27 mahallesini gezen Uysal’ın, saha gezileri sırasında ise muhtarlardan gelen istekleri dinlediÄŸi ifade edildi.

 

Açıklama aynen şöyle:

TANDIR EKMEĞİ YEDÄ°, ÇAY İÇTÄ°…  ÇOCUKLARLA TOP DA OYNADI…
“BaÅŸkan Uysal, ilçenin Kıyıcak, Göktepe, Topçalı, Hamzavakıflı, Bölücek, DaÄŸlar, Kışla, Köseler, Elmatepe, Kavaklık, Kocaali, Belen, Belen Yeni Mahalle, Uzunçayır, Sarıkorkmaz, Ömerli, Ören, Orhanlar, Kırmacı, Balı, Uzunmehmet, Kestaneci, Akarca, Kirmanlı, Murtaza, Güldere ve Korubaşı mahallelerinin cadde ve sokaklarını gezerek sorunlara iliÅŸkin muhtarların görüş ve taleplerini dinledi. Mahalle gezilerinde sevgi gösterisinde bulunan vatandaÅŸların ısrarlarını kıramayan BaÅŸkan Uysal, kimi yerde çay, kimi yerde ayran içti, tandır ekmeÄŸi yedi.
‘Karadeniz EreÄŸli sahilden, merkezden ibaret deÄŸil’ diyen BaÅŸkan Uysal, ‘göreve geldiÄŸimizden bu yana 4 yıl geçti. Ä°lçemizin genel sorunlarına yönelik çözüm üretirken, 31 mahallemize de sihirli dokunuÅŸlar yaptık. Önce mahallelerimizdeki insanlarımızın güvenlikleri dedik ve felaketleri bir daha yaÅŸamamak için derelerin ıslahları ile baÅŸladığımız çalışmaları, yaÄŸmurlama ve kanalizasyon hatları, içme suyu hatları ile sürdürdük.
Mahalle muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda yollarımıza parke döşeyip, asfalt döktük. İstinat duvarları ile yol genişletmeleri yaparak heyelan tehlikelerini önledik. Çocuk parkları ve spor alanları ile vatandaşlarımızın isteklerine imkânlarımız ölçüsünde cevap verdik.
Eksiklerimiz elbette var. Bu eksikliklerimizi bu yaz sezonunda gidermek için yerinde tespitler yaptık. Mahalle gezilerimizde bizlerden güler yüzlerini esirgemeyen baÅŸta muhtarlarımız olmak üzere mahalle halkımıza teÅŸekkür ediyorum’ dedi.”

ZÄ°YARETLER SÃœRECEK
Açıklamada ayrıca, saha gezilerinin Bağlık, Kepez, Müftü ve Süleymanlar mahalleleri ile tamamlanacağı kaydedildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo