Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ARSLAN, ŞUBEYE HAREKET GETİRDİ

ARSLAN, ÅžUBEYE HAREKET GETÄ°RDÄ°

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) Karadeniz Ereğli Şubesi’nce kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi.


ADD Åžube BaÅŸkanı Yusuf Arslan, Mühendisler DerneÄŸi’nde ‘Bahar Kahvaltısı’ adı ile düzenlenen etkinlikte yaptığı konuÅŸmada, katılımın yüksek olmasından dolayı duyduÄŸu mutluluÄŸu dile getirerek ÅŸunları söyledi:
“Bugün bu derneÄŸi kuranlar eminim sizler, bizlerle gurur duyuyorlar çünkü bu kadar kalabalığın, bu kadar güzel insanları, bu kadar dost yürekleri bir araya getirebilmiÅŸsek hala umut var demektir.
22-23 yıl evvel bu zamanlar birileri Karadeniz EreÄŸli’de yıldızı yeni yeni parlamaya baÅŸlayan Atatürkçü düşüncenin ışığında güzel ÅŸeyler hayal ediyorlardı. Türkiye’nin sayılı ilçelerinden ilk defa Atatürkçü Düşünce DerneÄŸi hayat bulmaya, can bulmaya baÅŸlamıştı. Ä°nsanlar geleceÄŸe endiÅŸe ile bakıyorlardı çünkü Atatürkçü Düşünce DerneÄŸi’ni kuranlar gerçekten geleceÄŸi okuyorlardı ve bu niyetle önlem olsun diye bu derneÄŸin hayat bulmasını istiyorlardı. Nihayetinde onlar haklı çıktı, onlar hiç yanılmadı.
GeçtiÄŸimiz 25 yıllık süre zarfında maalesef ki zaman onları haklı çıkardı. Aramızdan ayrılan devrim ÅŸehitlerimiz ve Kurucu BaÅŸkanımız Muammer Aksoy olmak üzere aramızdan ayrılan ebediyete intikal edenlere hepsine Allah’tan rahmet diliyorum.”
Konuşmanın ardından yönetim kurulu üyeleri tarafından geçmiş dönem başkanlarına ve kahvaltıya katılanlara plaket taktim edilirken, Atatürkçü Düşünce Derneği Ereğli Şubesine yeni üye olan kişilere de rozetleri takıldı.

-KATILIM-
Kahvaltıya CHP Kdz Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Evrim Balbaloğlu, Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Mehmet Taştan, Fenerbahçe Ereğli Şube ve Dernek Yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo