Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

'Gülüç Beldemizde Güçlü Şekilde Geliyoruz'

'Gülüç Beldemizde Güçlü Şekilde Geliyoruz'

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Genel Maden İşçileri Sendikası kongresine katıldıktan sonra Gülüç Beldesine ziyarette bulundu.


Türkmen ve beraberindeki ekip vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Türkmen daha sonra partililerle birlikte Belde başkanlığında görüşmelerde bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Büyük Anadolu Otel’de Genel Maden işçileri Sendikası Armutçuk Müessesinin yapılan kongresine katıldı. Otel çıkışında Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ak Parti Gülüç belde başkanı İsmail Yılmaz ile birlikte Gülüç beldesinde vatandaşlarla sohbet etti. Yapılan çay sohbetinde vatandaşlara hitaben konuşan Polat Türkmen “Önümüzde 31 Mart yerel seçimlerimde Gülüç beldemizde güçlü şekilde geliyoruz. İnanıyorum ki Gülüç Belde Belediye Başkanımız ve Başkan adayımız Gökhan Demirtaş ile birlikte beldede bir fark ile seçimleri alacağız. Bizlere teveccüh eden halkımıza da en güzel hizmetleri getirmek için mesaimizi harcayacağız” dedi.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen daha sonra beraberindeki heyet ile AK Parti Gülüç Belde başkanlığına geçti. Burada partililerle sohbet eden Türkmen, daha sonra beldeden ayrıldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo