Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“Geçmişine sahip çıkmayan insanlar gelecekleri için fikir sahibi olamaz’’

“Geçmişine sahip çıkmayan insanlar gelecekleri için fikir sahibi olamaz’’

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de Demokratik Sol Parti (DSP) Belediye BaÅŸkan Adayı Burak MüftüoÄŸlu'nun, EreÄŸli eski Belediye BaÅŸkanı merhum Ruhi CöbekoÄŸlu’nun kabrini ziyaret ettiÄŸi bildirildi.
DSP’den yapılan yazılı açıklama ‘aynen’ şöyle:

“”
Müftüoğlu, beraberinde DSP Meclis Üyesi Adayları ile birlikte bugün eski belediye başkanlarından Ruhi Cöbekoğlu'nun kabrini ziyaret ettiler.
Kdz. EreÄŸli önceki dönem Belediye BaÅŸkanlarından olan Ruhi CöbekoÄŸlu, 18 yıl boyunca Kdz. EreÄŸli’ ye büyük hizmetler vermiÅŸ ve verdiÄŸi hizmetlerle kendinden çok ta söz ettirmiÅŸ bir insan olarak EreÄŸli halkı tarafından sevilen bir kiÅŸiliÄŸe sahipti. 2016 yılında geçirdiÄŸi rahatsızlık nedeniyle 95 yaşında hayata veda etti. 
Kdz. EreÄŸli DSP Belediye BaÅŸkan Adayı Burak MüftüoÄŸlu, yaptığı bu kabir ziyaretinde oldukça üzüldü. Sözlerini şöyle sürdürdü; ''18 yıl boyunca EreÄŸli’ye büyük hizmetler vermiÅŸ bir devlet adamının, belediye tarafından mezarının yapılmamış ve bakımsız olması üzücü bir durumdur. Bunca yıl hizmet vermiÅŸ bir baÅŸkanın bunları hak etmediÄŸini belirterek kabristan başında, geçmiÅŸine sahip çıkmayan insanlar gelecekleri için fikir sahibi olamaz’’ diyerek belediye baÅŸkanını eleÅŸtirdi. Belediye BaÅŸkanı olması halinde, hemen belediyeye ait YaÅŸlılar Evinin adını, 'Ruhi CöbekoÄŸlu YaÅŸlılar Evi' olarak deÄŸiÅŸtireceÄŸini ve mezarını da yaptıracağını dile getirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo