Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FESTİVAL ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

FESTİVAL ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de CHP’nin Belediye BaÅŸkan Adayı Halil Posbıyık, 14 Åžubat Sevgililer Günü nedeni ile düzenlediÄŸi eÄŸlencede dans etti.  
Basın biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, Posbıyık, Orhanlar mahallesi Yalı caddesinde gerçekleÅŸtirilen etkinlikte yaptığı konuÅŸmada, ilçe halkının günü kutlayarak, “sevgili bitmek bilmeyen bir olgu. Dolayısıyla 7’den 70’e herkesin Sevgililer Günü’nü kutluyorum. Martın sonu bahar. Martın sonunda inÅŸallah zaferi elde ettiÄŸimiz taktirde EreÄŸli’de her gün sevgililer gününü yaÅŸatacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
MORAL BOZUKLUÄžU VAR
Posbıyık, seçimi kazanması durumunda festivaller yapmaya yeniden başlayacağını belirterek şunları söyledi:
“Her an eylem, her an müzik, resim sanat, spor, gençlere yönelik bütün imkanlarımızı ortaya koyacağız. Bir ilçede ekonomi istediÄŸi kadar iyi olsun. EÄŸer bir ilçenin müziÄŸi yoksa, spor çalışmaları yoksa, kültür çalışmaları yoksa, resim çalışmaları yoksa, faaliyet yoksa o ülkenin o bölgenin, o merkezin geliÅŸmesi büyümesi mümkün deÄŸil. Mutlak surette bir moral, motivasyon çok önemli. Bugün Türkiye’de gerçekten ekonomide çok büyük sıkıntı var. EreÄŸli’de de var. Ama EreÄŸli’de üstüne üstlük bir moral bozukluÄŸu, motivasyon bozukluÄŸu da var. Herkesin içinde sıkıntılar var, yüzü gülmüyor insanların.
FESTÄ°VALLER…
Ä°stihdama öncelik vereceÄŸiz. Ä°ÅŸsizlerimizin iÅŸsizliÄŸini yok etmek için elimden geleni yapacağım ki EreÄŸli’de yetiÅŸen insanlar, gençler, üniversite mezunları, lise mezunları maalesef EreÄŸli’de ailelerinin yanında durmak istemiyorlar, EreÄŸli dışına gidiyorlar. Bunları engellemek lazım. Sadece onlara iÅŸ bulmak deÄŸil, onların morallerini yerine getirmek morallerini yerini getirmek lazım.
Biliyorum özlediniz, festivalleri özlediniz. Açık ve net söylüyorum, ÅŸimdiden çalışmalara baÅŸladık. Çünkü EreÄŸli halkına inanıyorum, ben EreÄŸli halkının adayıyım. Bu memlekette yeniden motivasyon baÅŸlatacağım. Temmuz’un ilk haftasında Sevgi Barış Dostluk Festivali’ni yapmak için hazırlıklara baÅŸladık.  Ãœnlü sanatçıları buraya getirip bütün Türkiye’yi akın akın buraya getireceÄŸiz. Hemen peÅŸinden kaç yıldır yapılmayan yaÄŸlı direk festivalini yapacağız. Geleneklerimizi-göreneklerimizi devam ettireceÄŸiz. Hamsi Festivali ile Guinness Rekorlar Kitabı’na girmiÅŸtik. Hamsi Festivali’ni yapacağız.”
TiMS Ajansın üstlendiği organizasyonda Halil Posbıyık ve katılımcılar, yağan yağmura aldırış etmeden canlı müzik eşliğinde dans etti, yöresel oyun havaları ile eğlendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran7
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo