Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EV TOPLANTISI MAHALLE MİTİNGİNE DÖNDÜ

EV TOPLANTISI MAHALLE MİTİNGİNE DÖNDÜ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin’in, Kırmacı Mahallesi Kemer mevkisinde bir vatandaşın daveti üzerine gerçekleÅŸtirdiÄŸi ev ziyareti adeta mahalle mitingine döndü. Åžahin’in Kemer’e geldiÄŸinin öğrenen yüzlerce vatandaÅŸ yanına gelip sevgi gösterisinde bulundu.
SKM’den yapılan yazılı açıklama, aynen söyle:
“Sorunları çözecek bilgi ve tecrübeye sahibim”
EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı olduÄŸunda yapacağı projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Åžahin, baÅŸta istihdamın artırılması olmak üzere sosyal ve kültürel birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Bölgenin tek Yeminli Mali Müşaviri olarak ekonomiyi ve yönetmeyi iyi bildiÄŸini ifade eden Åžahin “AK Parti’de ilçe baÅŸkanlığı yaptığım dönemde EreÄŸlimize 400 yataklı Devlet Hastanemizi, Adliye Sarayı, Vergi Dairesi, Ağız ve DiÅŸ SaÄŸlığı Merkezi, EreÄŸli-Düzce Karayolunun yapımı gibi birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Devlet Demir Yolları’ndan aldığımız arsalar ile EreÄŸli’nin kamu yatırımları ve okulların yapılabileceÄŸi çok büyük bir arsa ürettik. Bu gün Kemer bölgesine bu okullar, gençlik merkezi yapıldıysa bizim o gün kazandırdığımız arsalar sayesindedir. Ä°lçe baÅŸkanlı dönemi bana çok büyük tecrübe kazandırdı. Hizmet nasıl getirilir, nasıl yapılır iyi biliyorum. EreÄŸlimizin birçok sorunu olduÄŸunu biliyorum. Ancak ÅŸunu da çok iyi biliyorum; biz bu sorunların hepsini çözecek yaÅŸ, tecrübe, bilgi ve beceriye sahibiz” dedi.
“Ben çalışmaktan yorulmam”
Çalışmaktan asla yorulmayacağını dile getiren Şahin sözlerine şu şekilde devam etti:
“Benim hayatım hep çalışmakla geçti. Çok küçük yaÅŸlarda ayakkabı boyacılığı yaptım, simit sattım, dolmuÅŸlarda muavinlik yaptım. Ãœniversite yıllarımda kitap sattım, duvar kağıdı işçiliÄŸi yaparak eÄŸitim masraflarımı çıkarttım. Bu güne kadarki baÅŸarılarımda hep çalışarak geldi. O yüzden hiç merak etmeyin. Ben Belediye BaÅŸkanı olduÄŸumda gece-gündüz demeden çalışacağım. Sizlerde bana istediÄŸiniz zaman ulaşıp derdinizi anlatıp çözüm bulacaksınız. EreÄŸli’yi hep birlikte yöneteceÄŸiz.”
“Herkes EreÄŸli’de yaÅŸamaktan mutlu olacak”
Konuşmasında projelerini de anlatan Şahin, şu ifadeleri kullandı:
 “Göreve geldiÄŸimizde her yıl bir bölgeye belediye bütçesinden tekstil atölyesi kuracağız. Yapacağımız binaları en fazla işçiyi çalıştıracak yatırımcıya çok cüz’i bedellerle kiraya vereceÄŸiz. Burada amacımız gelir saÄŸlamak deÄŸil istihdam sorununu ortadan kaldırmak. Hükümetimiz bniliÄŸyor4sunuz okullar açıldığında çocuklarımızın kitaplarını bedelsiz olarak sıraların üzerinde hazır ediyor. Bize ailelerin ekonomilerine katkıda bulunmak için kırtasiyelerini alıp çocuklarımızın sıralarının üzerine koyacağız. Bunu yaparken EreÄŸli’de ki kırtasiyeci esnaflarımıza zarar vermeyeceÄŸiz. Bu iÅŸi onlarla birlikte yapacağız, onlarda kazanacaklar. Nisan ayında göreve gelir gelmez festival komitesini kuruyoruz. Temmuz ayında Türkiye’nin en ünlü sanatçılarını EreÄŸli’ye getirip büyük festivaller yapacağız. Hedefimiz EreÄŸli’de var olan fakülte sayısını 5’e çıkartmak. Göreve geldiÄŸimizde belediyenin kendi binasını yapıp ÅŸu anki mevcut binayı da hemen bir fakülte yapmak üzere hazır halde devredeceÄŸiz. 5 yılda üniversite öğrencisi sayımızı 10 bine çıkaracağız. Esnafımız kalkınacak, ÅŸehrimiz yeniden hareket kazanacak. Beni yakinen tanıyorsunuz. Benim yapımda kavga etmek yok. Ben kimseyle kavga etmem, kin tutmam, intikam almam. Ben belediye baÅŸkanı olduÄŸumda EreÄŸli’de kardeÅŸlik olacak, dostluk olacak. Benim amacım herkesin yaÅŸamaktan mutlu olacağı bir EreÄŸli oluÅŸturmak. Ä°nÅŸallah bunu da hep birlikte baÅŸaracağız.”

Mahalle sakinleri ile tek tek sohbet eden Şahin, toplu fotoğraf çektirip desteklerinden dolayı teşekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo