Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE ‘DSP’ YOK, ADAYI VAR..!

EREĞLİ’DE ‘DSP’ YOK, ADAYI VAR..!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de DSP örgütü kapatıldı. Partinin EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı ise açık alanda düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.
DSP Ä°l BaÅŸkanı Sercan Günarslan, sahil mevkisinde bulunan Bülent Ecevit Anıtı’nda gazetecilere yaptığı konuÅŸmasında, Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayının Burak Bülent MüftüoÄŸlu olduÄŸunu söyledi.
Günarslan, Demokratik Sol Parti’nin Zonguldak merkez ve ilçelerinde aday çıkartarak seçime gireceklerini vurguladı. Son ana kadar ilçe ile ilgili aday konusunda beklediklerini ancak tek aday adayının Burak Bülend MüftüoÄŸlu’nun olduÄŸunu ifade eden Günarslan, ilçe baÅŸkanının partinin tabelasını indirerek rahmetli Bülent Ecevit’in kemiklerini sızlattığını öne sürdü.

TÄ°MUR, TABELAYI Ä°NDÄ°RDÄ°
Öte yandan, parti Genel Merkezi’nin ilçeye danışmadan aldığı aday kararı sonrası parti tabelasını ilçe baÅŸkanlığından indiren Mustafa Timur ise kendisi ile telefonda konuÅŸan gazeteciye açıklamasında, ilçe baÅŸkanlığının bypass edildiÄŸini ve kendisinin böyle bir kara aldığını söyledi.
 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
üzgün2
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
SERCAN BIÇAKCI

18 Åžubat 2019 - 17:29

acaba halil posbiyik'in kazanacagindan korkan malum parti chp nin oylarini bölmek icin DSP nin aday cikarmasi icin kapali kapilarlar arkasindan bir gorusme yaptigindan mi bu aday cikti

Yorum Yazın

Canlı Radyo