Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EROL ŞAHİN, KIYICAK’TA SLOGANLAR İLE KARŞILANDI

EROL ŞAHİN, KIYICAK’TA SLOGANLAR İLE KARŞILANDI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin, Kıyıcak Mahallesinde “Dik dur eÄŸilme, Kıyıcak Seninle” sloganları ve havai fiÅŸekler eÅŸliÄŸinde tam bir şölen havasında karşılandı.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama ‘aynen’ şöyle:

""
“AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin ve ekibi, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın EreÄŸli’ye verdiÄŸi müjdelerden sonra aldığı motivasyon ile seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiler. Erol Åžahin ve ekibi dün akÅŸam EreÄŸli’nin Kıyıcak Mahallesinde tam bir şölen havasında karşılandı. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın mitinginin hemen ardından sahil boyu vatandaÅŸlarla tokalaÅŸan ve sohbet eden Erol Åžahin akÅŸam saatlerinde ise Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, belediye Meclisi Ãœyeleri ve partilileri ile birlikte Kıyıcak Mahallesine gitti. Kıyıcak’ta kapı kapı gezerek projelerinin içerdiÄŸi broşürleri dağıtan Erol Åžahin meydanda havai fiÅŸek ve meÅŸalelerin yanı sıra davul zurna ile karşılandı.
ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
Kıyıcak’ta Mahalle Muhtarı ve Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Şükrü Kılıç tarafından karşılanan Erol Åžahin, gördüğü ilgi karşısında mutluluÄŸunu gizleyemedi. Muhtar Şükrü Klıç Erol Åžahin’e “Åžimdiden hayırlı olsun” dedi.
CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın EreÄŸli’de verdiÄŸi müjdeler ile mutlu olduklarını belirten Şükrü Kılıç, Erol Åžahin’in ilçe baÅŸkanlığı döneminde kendisinden iyi hizmetler aldığını hatırlatarak, Åžahin ile EreÄŸli’nin hizmete kavuÅŸacağına iÅŸaret etti.
Şükrü Kılıç’dan sonra söz alan Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır da EreÄŸli’ye verilen hizmetlerden söz ederek Kıyıcak sakinlerinden 31 Mart’ta Åžahin’e destek istedi.
EROL ÅžAHÄ°N: “CUMHURBAÅžKANI ARKAMIZDA, YANIMIZDA…”
Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin’de yaptığı konuÅŸmasında, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın EreÄŸli’nin tarihini deÄŸiÅŸtirecek müjdeler ile geldiÄŸini hatırlatarak, “CumhurbaÅŸkanım Erdemir’in 1 milyar dolarlık yatırımı ve arkasından EreÄŸli’nin çocuÄŸu ile ilgili 1000 kiÅŸilik işçi alımı müjdesi ile geldi” dedi.
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın Tersaneler bölgesinin de harekete geçireceÄŸi sözünü verdiÄŸini bildiren Åžahin, Karasu EreÄŸli Demiryolunun çalışmalarının da tamamlanmasının müjdesini almış olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledikten sonra, en önemlisinin ise Devlet Hastanesi eski arsalarındaki güvenlik sorunu meselesinin çözülmesinin ve iki fakülte yapılacak olmasının büyük bir müjde olduÄŸunu, böylece EreÄŸli’nin Ãœniversite kenti olacağını açıkladı.
“Dik dur eÄŸilme, Kıyıcak seninle” gibi sloganlarla sık sık konuÅŸması kesilen Åžahin, CumhurbaÅŸkanının kendisinin 4.5 yıl daha CumhurbaÅŸkanı olduÄŸunu söylediÄŸini hatırlatarak, “CumhurbaÅŸkanımız 4.5 yıl Kdz. EreÄŸli Belediyesinin arkasında olmasını söylemesi çok önemli bir açıklamadır. EreÄŸli olarak bunun deÄŸerini ve önemini bilmeliyiz” dedi.
31 Mart seçimlerinin EreÄŸli için dönüm noktası ve tarihi bir seçim olduÄŸunu belirten Erol Åžahin, bu seçimleri Kdz. EreÄŸli’nin çok iyi deÄŸerlendirmesi gerektiÄŸinin altını çizerek, Kıyıcak mahallesinin de 31 Mart’ta gereÄŸini yapacağına inandığını söyledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo