Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EROL ŞAHİN, ÇOK KATLI BİNALARA ASANSÖR KULLANMADAN ÇIKTI

EROL ŞAHİN, ÇOK KATLI BİNALARA ASANSÖR KULLANMADAN ÇIKTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin'in Kaynarca’da çok katlı binalara asansör kullanmadan çıktığı bildirildi. Bir vatandaşın ise  Şahin aracılığı ile CHP’ye mesaj gönderdiği belirtildi.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama “aynen” şöyle:
" "

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Kaynarca Toplu Konutlarına giderek kapı kapı gezip projelerini içeren kataloglarını dağıttı. Çok katlı binalara asansör kullanmadan çıkan Erol Şahin’in enerjisi ve performansına herkes hayran kaldı. Kaynarca konutlarında Şahin’in yolunu kesen bir vatandaş, CHP adayı Halil Posbıyık’ın üniversite öğrencilerine burs vereceği söylemini hatırlatarak, “Bunlar toplumun hafızası ile alay mı ediyorlar yoksa kendilerinin hafızasında mı bir problem var? Benim çocuğum Ankara’da üniversitede okurken belediyelerden burs alıyordu. CHP çıkıp Anayasa Mahkemesine dava açarak belediyelerin verdiği bu bursu iptal ettirdi.  CHP’nin bu engellemesi sonucu zor şartlar altında okuttuk çocuğumuzu. Başkanım biz bunları unutmadık ama CHP sanırım unutmuş. Çıkıp üniversite öğrencilerine burs vereceklerini söylüyorlar. Lütfen topluma bunu anlatın” dedi.
AK Parti Belediye Başkanı adayı Erol Şahin’de, “Benim yaşım 52, unutmadım. O dönemde Türkiye genelinde milyonlarca üniversite öğrencisi CHP sayesinde mağdur oldu. CHP’nin belediyelerin burs vermesini engellemesinden sonra ben kendi cebimden ihtiyaç sahibi bir çok öğrenciye burs verdim, halen de veriyorum. Çünkü gerçekten CHP insanları mağdur etmişti. Sizin de dediğiniz gibi CHP adayı büyüğümüz belediye olarak burs vereceğini söylüyor, ama kendi partisinin bunu iptal ettirdiğini hatırlamıyor sanırım” şeklinde cevap verdi.
Erol Şahin, belediye meclisi üyesi adayları ve partilileri ile birlikte Kaynarca konutlarında tüm kapıları tek tek çalarak vatandaşın elini sıktı ve destek istedi.
Şahin, 31 Mart seçimlerinin Kdz. Ereğli için tam anlamıyla dönüm noktası olduğunu belirterek, “Ereğli için elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullanın. Bakın Cumhurbaşkanımız Ereğli’ye geldikten sonra tüm bakanlıklara talimat vererek Ereğli’ye destek verilmesini istedi ve bugün bir bakan yardımcımız Ereğli’ye geldi. Cumhurbaşkanımız bizzat kendi ağzından Ereğli Belediyesinin arkasında olacağını söyledi. Bu fırsatı Kdz. Ereğli kaçırmamalı” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Güven Gürses

21 Mart 2019 - 22:35

Bunuda haber mı yaptınız vay anasını arkadas ys

Yorum Yazın

Canlı Radyo