Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EROL ŞAHİN, BİR GECEDE 4 MİTİNG YAPTI…

EROL ŞAHİN, BİR GECEDE 4 MİTİNG YAPTI…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Mahalli Ä°dari Seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarını sürdüren AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin’in miting üstüne miting gerçekleÅŸtirdiÄŸi bildirildi.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama “aynen” söyle:
“ ”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin 31 Mart seçimleri için bir gecede 4 miting ve bir kapalı salon toplantısı yaparak performansı ve enerjisi ile rekora imza attı. Şahin, seçim çalışmalarında gösterdiği performansı ve enerjisi ile herkesi kendisine hayran bırakıyor.
Erol Åžahin, gençliÄŸinin de verdiÄŸi enerji ile 21 Mart PerÅŸembe günü akÅŸamı saat 18.30’dan sonra gece yarısına kadar katıldığı 4 miting ve bir kapalı salon toplantısı ile yeni bir rekora imza attı.
GittiÄŸi mahallelerdeki yüksek binalarda asansör kullanmayan ve merdivenleri ikiÅŸer ikiÅŸer koÅŸarak çıkan Erol Åžahin’in bu performansını gören vatandaÅŸlar, “Bu enerji ve performansa ile sen EreÄŸli’yi uçurursun baÅŸkan” diyorlar.

4 MÄ°TÄ°NG YAPTI
Erol Şahin dün akşam Hacıbekir, Toki, Pençes ve Güldere mevkilerinde toplam 4 miting gerçekleştirdi.
Katıldığı mitinglerden sonra Şahin partilileri ile birlikte kapalı salon toplantısı yaparak mikrofonda 45 dakika konuşarak hiç yorulmadığını da gösterdi.
Erol Åžahin günüz ise birçok mahalle çalışmalarına katıldı, dernek ziyaretlerinde bulundu ve en önemlisi de Dünya Åžampiyonu Kenan SofuoÄŸlu’nun katıldığı ve oldukça yoÄŸun bir ortamda gerçekleÅŸen programa katılmıştı.
GittiÄŸi diÄŸer mahallelerde olduÄŸu gibi buralarda da davul-zurna ve havai fiÅŸeklerle karşılanan Erol Åžahin,  yaptığı konuÅŸmalarında CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın EreÄŸli mitingine katılım saÄŸlayıp EreÄŸli’nin misafirperverliÄŸini gösteren tüm halka teÅŸekkür ettiÄŸini söyledi.
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın EreÄŸli’ye verdiÄŸi müjdelerden söz eden Åžahin, Ãœniversite Kampüsünden tutun da Erdemir’in bin kiÅŸiyi iÅŸe alacak olması ve tersanelerin yeniden eski günlerine dönmesi için verilecek desteÄŸe kadar tüm vaatleri anlatan Åžahin, “En önemlisi ne biliyor musunuz? CumhurbaÅŸkanı Allah saÄŸlık verdiÄŸi sürece 4.5 yıl daha o makamda olduÄŸunu söyleyerek, EreÄŸli Belediyesinin arkasında olacağını net ve kesin bir dille açıklamıştır. Biz bu yüzden ilk günden beri projelerimizin arkasında sayın CumhurbaÅŸkanımızın desteÄŸi olduÄŸunu söylüyoruz. DiÄŸer adayların yapıp da bizim yapamayacağımız hiçbir ÅŸey yok. Ama onların yapamayıp da bizim yapabilecek olduÄŸumuz çok ÅŸey var” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo