Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EROL ŞAHİN, BİR GECEDE 4 MİTİNG YAPTI…

EROL ŞAHİN, BİR GECEDE 4 MİTİNG YAPTI…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Mahalli İdari Seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarını sürdüren AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’in miting üstüne miting gerçekleştirdiği bildirildi.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama “aynen” söyle:
“ ”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin 31 Mart seçimleri için bir gecede 4 miting ve bir kapalı salon toplantısı yaparak performansı ve enerjisi ile rekora imza attı. Şahin, seçim çalışmalarında gösterdiği performansı ve enerjisi ile herkesi kendisine hayran bırakıyor.
Erol Şahin, gençliğinin de verdiği enerji ile 21 Mart Perşembe günü akşamı saat 18.30’dan sonra gece yarısına kadar katıldığı 4 miting ve bir kapalı salon toplantısı ile yeni bir rekora imza attı.
Gittiği mahallelerdeki yüksek binalarda asansör kullanmayan ve merdivenleri ikişer ikişer koşarak çıkan Erol Şahin’in bu performansını gören vatandaşlar, “Bu enerji ve performansa ile sen Ereğli’yi uçurursun başkan” diyorlar.

4 MİTİNG YAPTI
Erol Şahin dün akşam Hacıbekir, Toki, Pençes ve Güldere mevkilerinde toplam 4 miting gerçekleştirdi.
Katıldığı mitinglerden sonra Şahin partilileri ile birlikte kapalı salon toplantısı yaparak mikrofonda 45 dakika konuşarak hiç yorulmadığını da gösterdi.
Erol Şahin günüz ise birçok mahalle çalışmalarına katıldı, dernek ziyaretlerinde bulundu ve en önemlisi de Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun katıldığı ve oldukça yoğun bir ortamda gerçekleşen programa katılmıştı.
Gittiği diğer mahallelerde olduğu gibi buralarda da davul-zurna ve havai fişeklerle karşılanan Erol Şahin,  yaptığı konuşmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli mitingine katılım sağlayıp Ereğli’nin misafirperverliğini gösteren tüm halka teşekkür ettiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ereğli’ye verdiği müjdelerden söz eden Şahin, Üniversite Kampüsünden tutun da Erdemir’in bin kişiyi işe alacak olması ve tersanelerin yeniden eski günlerine dönmesi için verilecek desteğe kadar tüm vaatleri anlatan Şahin, “En önemlisi ne biliyor musunuz? Cumhurbaşkanı Allah sağlık verdiği sürece 4.5 yıl daha o makamda olduğunu söyleyerek, Ereğli Belediyesinin arkasında olacağını net ve kesin bir dille açıklamıştır. Biz bu yüzden ilk günden beri projelerimizin arkasında sayın Cumhurbaşkanımızın desteği olduğunu söylüyoruz. Diğer adayların yapıp da bizim yapamayacağımız hiçbir şey yok. Ama onların yapamayıp da bizim yapabilecek olduğumuz çok şey var” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo