Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“İYİ” KAYA: KALKINAN EREĞLİ’Yİ GÖRECEKSİNİZ

“İYİ” KAYA: KALKINAN EREĞLİ’Yİ GÖRECEKSİNİZ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, kurum ve kuruluşlar ile esnaf ve halk ziyaretleri gerçekleştiriyor.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Sinan Durdu ve  Meclis Üyesi Adayları ile birlikte ilçedeki Umum Servis Araçları Derneğini ziyaret ettiler.
Dernek Başkanı Muhammet Başkan, İYİ Parti’nin değişimi gerçekleştireceğine ola inancını belirtti. Kaya ise proje ve fikirlerini aktardığı ziyarette, şehri ortak akıl ile yöneteceklerini söyledi.
Diğer yandan, Yenimahalle mahallesine giderek esnaf ziyaretlerinde de bulunan Kaya, dokunduğu seçmene projelerini anlattı. Karadeniz Ereğli için 5 temel projesi olduğunu ifade eden Kaya, “iyi bir Karadeniz Ereğli için yola çıktık. Bize vereceğiniz destek sonrasında meydana gelecek değişim ile birlikte büyüyen ve kalkınan Ereğli’yi göreceksiniz. Adalete, ortak dağılıma ve gülen yüzlere tanık olacaksınız. Bu seçimde alışkanlıklarınızı bir kereliğine bir kenara bırakın. Sevdikleriniz için cesur olun ve kurtulun” sözleri ile konuştu.  

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo