Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“EREĞLİLİ HEMŞEHRİLERİMİN TAKDİRLERİNE BIRAKIYORUM”

“EREĞLİLİ HEMŞEHRİLERİMİN TAKDİRLERİNE BIRAKIYORUM”

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti’nin eski Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, ‘üniversite yapılacak’ denilerek yıkılan eski Devlet Hastanesi’nin alanının askeri güvenlik bölgesi kapsamına alındığını bildirdi.
Candan, sosyal paylaşım platformu Facebook’da yaptığı açıklamada,  şunları kaydetti:
“Değerli hemşehrilerim, eski devlet hastanesi arazisinin askeri güvenlik bölgesi kapsamına alındığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.
Hastane arazisinin üniversiteye devri için 2014 Belediye seçimlerini kazandıktan birkaç hafta sonra Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile TOKi Başkanını ziyaret ettik. Başkana, seçim kampanyasında bu arazinin Üniversite kampüsü yapılacağı vaadimizi ifade ettik. Zaten Nato boru hattı ve sit alanı nedeni ile hastane binalarının yıkılması sonrası bina yapamayacaklarını kendilerine izah ettik. TOKİ Başkanı kampüs fikrine sıcak baktılar ve arsa konusunda ısrarcı olmayacaklarını ifade ettiler.
Süreç boyunca Hastane binalarının yıkılmaması, eğer yıkılırsa, tekrar yapamayacaklarını defalarca belirttim. Ancak gelinen noktada Ereğli bir Üniversite kampüsünden mahrum kalmıştır. Süreci bilen ve bizzat benimle birlikte görüşmede olanların binaların yıkımına sessiz kalmalarını siz Ereğlili hemşerilerimin takdirlerine bırakıyorum.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın3
hayran2
gülücük1
üzgün1
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo