Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bienali açıldı

Bienali açıldı

Karadeniz Ereğli’de Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu tarafından ‘Sanatsız Yaşanamaz Bienali’nin açılışı gerçekleştirildi.


Abdi İpekçi Sergi Salonu’ndaki Bienalin açılışını ilçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Okul Müdürü Fuat Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler birlikte yaptı.
Müdürü Yılmaz, Bienal hakkında vererek şöyle dedi:
“Bağımlılıkla mücadele projesi kapsamında öğrencilerimizi sosyal, kültürel, sanatsal, sportif faaliyetlere yönlendirerek okulda mutlu olmaları ve çocuklarımızın kötü ortamlardan uzak durması konusunda okulumuzda çalışmalar yapılmıştır. Bugün açılışını yaptığımız Bienalimizi bu amaç doğrultusunda hazırladık. Çocuklarımızın okulda daha çok etkinliğe katılmalarına, kendilerini geliştirmelerine fırsat tanıdık. Çocuklarımız da fırsat tanındığında neler yapabileceklerini bugün ortaya koydular.”
Resim Sergisi’nin yer aldığı Bienal’de öğrenciler tarafından ziyaretçilere canlı Ebru performansı da yaptırıldı. Bienal'in 2 gün açık kalacağı öğrenildi.

-Bienal nedir?-

Bienal, iki yılda bir düzenlenen etkinliklere verilen addır. Çoğunlukla kültürel veya sanatsal faaliyetler için kullanılan bir terimdir. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo