Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli-Zonguldak yolunu gezdi

EreÄŸli-Zonguldak yolunu gezdi

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ereğli-Zonguldak karayolunda devam eden çalışmaları inceledi.


Çakır, ilk olarak EreÄŸli-Zonguldak Karayolu’nun Ömerli Mahallesi hastane kavÅŸağındaki çalışmalar hakkında müteahhit firmadan bilgiler aldı. Gazetecilere çalışmaları deÄŸerlendiren Çakır, ÅŸunları söyledi:
“Bugün yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte EreÄŸli-Zonguldak yolunun ne aÅŸamada olduÄŸunu görme amaçlı burada bir dizi ziyaretlerde, incelemelerde bulunduk. Ä°ki yerde çalışmalarımız devam ediyor. En önemli EreÄŸli’de hastane altında ki kavÅŸaÄŸa kadar yolun duble yol haline gelmesi noktasında çalışmalar sürüyor. Öncelikli olarak hedefimiz bu diÄŸer yukarıdaki tarafta da yaklaşık 5 cm aşınma asfaltları dökülüyor, yani tam nizami hale geliyor. Yukarıda ki asfaltlarda ödenekler malumunuz son dönemlerde biraz daralma yaÅŸasa da EreÄŸli-Zonguldak yolunda ki çalışmalarımız devam edecek. Ta ki kış sezonu olup, olumsuz hava ÅŸartları gelinceye kadar. Åžuan çalışmalarımız sürecek. AÅŸağıda ki en öncede ifade ettiÄŸim gibi hastanede ki köprü kavÅŸağını tamamlamaya çalışıyoruz. Duble yol olarak ÅŸu an ki aÅŸamalar böyle.” 
Çakır, daha sonra yönetim kurulu üyeleri, gazeteciler ve yol yapımını gerçekleÅŸtiren müteahhit firma yetkilileri ile çalışma yapılan yerleri gezdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran1
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo