Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EN NEŞELİ MECLİS, SON MECLİS OLDU!

EN NEÅžELÄ° MECLÄ°S, SON MECLÄ°S OLDU!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Meclis Toplantısı yöneten Uysal, “buradan çıkınca bir kahve içmeye gelirseniz mutlu olurum. Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Böylelikle tekrar tekrar gelmenize vesile olur çünkü ben daha görevime devam edeceÄŸim. Önümüzdeki bir 5 yılda daha gelmeniz konusunda ayaklarınız ÅŸimdiden alışmış olur” dedi.
Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ile AK Parti ve CHP’li meclis üyelerinden oluÅŸan Karadeniz EreÄŸli Belediye Meclisi, görev sürelerinin son Meclis Toplantısı’nı gerçekleÅŸtirdi. 5 yıl boyunca olduÄŸu gibi bugünde Atatürk Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen toplantıda konuÅŸan Meclis BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, bugüne deÄŸin görev yapan meclis üyeleri arasında en ÅŸanssız olanların, son dönem meclis üyeleri olduÄŸunu söyledi. Gördükleri 6 seçim, darbe kalkışması, sel felaketleri nedeni ile ‘ekip’ olarak olaÄŸan üstü çalıştıklarını anlatan Uysal, ÅŸu ifadeleri kullandı:
“Her türlü kararı bu Meclis’te beraber aldık. Güzel çalışmalar yaptık. Åžansız dönemler yaÅŸadık. Göreve gelir gelmez seller ile karşılaÅŸtık. Eksikler vardı. Sel ve dere gibi problemler fazlaydı. Belediyenin altyapısında eksikler de vardı. Hastane yeri deÄŸiÅŸmiÅŸti. Hastanenin taşınması ve oradaki otopark yolları yapılması, belediye imkanları ile yapıldı.
31 tane belediye meclis üyesi arkadaşım ile çalışmaktan dolayı mutluyum.  Ben, yeÅŸil renkli ameliyat gömleÄŸimi çıkartıp buraya geldim. Siz her zaman yardımcı oldunuz, teÅŸekkür ediyorum. Hiçbir zaman sıkıntılı durumlar yaÅŸamadık. En azından kavga, dövüş, saygısızlık durumları olmadı. Yarın birbirimizin yüzüne bakamayacağı hiçbir bir durum yaÅŸamadık. Bundan dolayı size ne kadar teÅŸekkür etsem azdır. Ä°nÅŸallah, ömrümüzün gri kalan zamanında da dostluÄŸumuz devam eder. Bütün arkadaÅŸlarımın bende cep telefonları var. Eskiden olduÄŸu gibi çoÄŸunuza ‘aÄŸabey’ bazılarınıza ‘kardeÅŸim’ diyeceÄŸim. Bu düşüncelerim ömrüm boyunca deÄŸiÅŸmeyecek. Siyasi görüş farklılıkları yaÅŸamak ve ya farklı renklerde olmak beni hiç ilgilendirmiyor, hepimiz insanız.
Çıkışta hep beraber fotoÄŸraf çektirelim çünkü 2014-2019 arasındaki Belediye Meclisi’nde görev yapanlar gerçekten çok ÅŸanssız. Her ÅŸeye raÄŸmen kalıcı ve mükemmel eserler yaptık. Aslında biz bir tohum attık. 5 yıllık dönemin hesabını her ortamda veririm.
Buradan çıkınca bir kahve içmeye gelirseniz mutlu olurum. Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Böylelikle tekrar tekrar gelmenize vesile olur çünkü ben daha görevime devam edeceÄŸim. Önümüzdeki bir 5 yılda daha gelmeniz konusunda ayaklarınız ÅŸimdiden alışmış olur. 1 Nisan’da nasılsa gelen çok olacak, sırayı girmeniz gerekecek.”
Toplantı sonunda ise Meclis Başkanı Uysal ile Meclis Üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

EN NEÅžELÄ° MECLÄ°S, SON MECLÄ°S OLDU!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo