Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DESTİCİ, EREĞLİ’DE ADAYINA DESTEK İSTEDİ

DESTİCİ, EREĞLİ’DE ADAYINA DESTEK İSTEDİ

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Büyük Birlik Partisi Genel BaÅŸkanı (BBP) Mustafa Destici, “adayımız Hüseyin Uysal Bey’e baÅŸarılar diliyorum. Sizin desteÄŸi ile inÅŸallah burada görevine devam edecek” dedi.
Mahalli Ä°dari Seçimleri kapsamında Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine adayı Hüseyin Uysal’a destek olmak için gelen Genel BaÅŸkan Destici, Devrekyolayrımı’nda gerçekleÅŸtirilen mitingde konuÅŸtu. Åžehit Muhsin YazıcıoÄŸlu’nun ölüm yıl dönümü nedeni ile Ankara’da düzenlenen programdan EreÄŸli’ye geldiÄŸini belirten Destici, ÅŸunları söyledi:
DESTÄ°CÄ°: ADAYIMIZ HÃœSEYÄ°N UYSAL BEY’E BAÅžARILAR DÄ°LÄ°YORUM
“Bugün, kurucu liderimiz ÅŸehit liderimiz Muhsin BaÅŸkanımız ve O’nunla hayatını kaybeden arkadaÅŸlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları ÅŸad, mekanları cennet olsun. Sabah Tacettin Dergahı’nda kabri başında O’nu yad ettik. Oradan ayağımın tozu ile Karadeniz EreÄŸli'ye geldim.
31 Mart7ta yapılacak Mahalli Ä°dari Seçimin ülkemize, milletimize, Zonguldak ve EreÄŸlimize hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Seçime katılan tüm adaylarımıza EreÄŸli’den hayırlı olsun diyorum ve kendi adayımız Hüseyin Uysal Bey’e baÅŸarılar diliyorum. Sizin desteÄŸi ile inÅŸallah burada görevine devam edecek.”
UYSAL: FESTİVAL VE RANTÇILARA YOL VERECEK MİSİNİZ?
Mevcut Belediye Başkanı aynı zamanda partinin Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal ise yeniden görevde olmak istediğini ifade ederek, şu sözlerle konuştu:
“Bir beÅŸ yıl daha belediye baÅŸkanlığı görevime devam etmek istiyorum. Sizde 31 Mart’ta hep beraber Büyük Birlik Partisi diyecek misiniz? (evet sesleri). Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’ni Büyük Birlik çatısı altında hizmetlere kavuÅŸturmanın heyecan ve coÅŸkusunu bugünden kalbimizde hissediliyoruz.  
Karşı taraftakiler festival ve rant diyorlar.  Biz hizmet için varız diyoruz. Siz, festival ve rantçılara yol verecek misiniz? (hayır sesleri)”
Mitinge, partinin İl ve ilçelerindeki kadroları ile yaklaşık 1200 kişi katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran4
üzgün1
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo