Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖREN KARARINI VERMİŞ!

ÖREN KARARINI VERMİŞ!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de seçim çalışması yürüten AK Parti Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’in, ilçenin Ömerli Mahallesi’nde iki ayrı adreste miting gerçekleÅŸtirdiÄŸi bildirildi.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama ‘aynen’ şöyle:
“ ”
“CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın EreÄŸli Mitinginde aldığı destek sonucu elde ettiÄŸi motivasyon ve enerji ile seçim çalışmalarındaki sergilediÄŸi temposunu daha da artıran AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin’in Ören Mahallesinde gerçekleÅŸtirdiÄŸi iki ayrı mitinge katılım muhteÅŸemdi. Ören Yeni Mahalle ve Ören Merkez’de halk ile buluÅŸan Erol Åžahin, mahallede kendisini karşılayan yüzlerce vatandaşı görünce mutluluktan gözleri doldu.
Belediye Meclis Üyesi adayları ve İlçe Teşkilatı ile birlikte Ören Mahallesindeki halk buluşmalarına katılan Erol Şahin, burada yaptığı konuşmasında öncelikli olarak mahallenin en büyük sorunu olan imar meselesini mutlaka çözeceklerini ve her eve doğal gaz gelmesini sağlayacaklarını söyledi.
Ören’de sorunların birikmiÅŸ olduÄŸunu belirten Åžahin, asfalt ve dere ıslahı gibi sorunların kesinlikle giderileceÄŸini vurgulayan Åžahin, “Bu mahallenin bütün sorunlarını çözecek enerjiye sahibiz çok şükür. Bu saatte hanımlar baÅŸta olmak üzere bu kadar insanın bizi karşılaması, mahallenin hizmete aç olduÄŸunu gösteriyor. Problemimiz sadece asfalt, doÄŸal gaz, imar ve dere ıslahı deÄŸil, bu bölgeye tekstik atölyesi de yapacağız Allahın izniyle. Hanımlara da bir müjdem var; Bütün hanımları hefta sonları kültür gezilerine göndereceÄŸiz. Nereye gitmek isterseniz göndereceÄŸiz, bu Erol Åžahin’in size sözü olsun. Ä°lk kültür gezisini bu mahalleden baÅŸlatacağız” dedi.
Her doÄŸan bebeÄŸe maması, bezi ve çocuk maması vererek ‘HoÅŸ geldin bebek kampanyası’ baÅŸlatacaklarını da sözlerine ekleyen Åžahin, öğrencilere de fakir zengin ayrımı yapmadan kırtasiye yardımı yapacaklarını bildirdi.
19 Mart Salı günü EreÄŸli’de halka konuÅŸan CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın sözlerini Ören halkına hatırlatan Erol Åžahin, ErdoÄŸan’ın EreÄŸli için “Yarim EreÄŸli” dediÄŸini ve bunun çok önemli olduÄŸunun altını çizerek, “Kendisi daha 4.5 yıl CumhurbaÅŸkanı olduÄŸunu söyleyerek, EreÄŸli Belediyesi’nin arkasında olacağını açıkladı. EreÄŸli’ye Fakülte kampüsünden tutun da tersanelere kadar birçok müjde verdi. Åžimdi bize 31 Mart’ta sandıkları patlatmak düşüyor” ÅŸeklinde konuÅŸtu.
TEHDÄ°T ETMEYE GELMÄ°YORUZ
AK Parti Belediye BaÅŸkanı adayı Erol Åžahin, geçmiÅŸte olduÄŸu gibi kimseyi tehdit etmeye, korkutmaya, baskı kurmaya ve kaos yaratmaya gelmediklerini, insanların sorunlarını çözmeye ve kucaklamaya geldiklerini de sözlerine ekleyerek, “Biz mahallenin sorunlarına, caddelerin, evlerin sorunlarına ortak olmaya geliyoruz. Onların sorunlarının üzerine sorun eklemeye, dertlerinin üzerine dert eklemeye gelmiyoruz. Bizim yapımız bu, karakterimiz bu. Bu kardeÅŸiniz hayatının her türlü sıkıntısını yaÅŸamış bir kardeÅŸiniz. 6 yaşında ayakkabı boyacılığı, 8 yaşında da simitçilik yaptım. 10 Yaşında muavinlik yapıyordum, sonra inÅŸaatlarda çalıştım. Ekmek nedir, maaÅŸ nedir, para nasıl kazanılır, alınteri nedir biliriz. Babam Erdemir’de işçiydi, ev yapmaya çalışıyordu bize. Erdemir’den aldığı maaşı inÅŸaata yatırıyor, bizde kardeÅŸlerimizle ayakkabı boyayıp simit satarak evimizi geçindiriyorduk. Ev yapmanın ne zor olduÄŸunu bu kardeÅŸiniz bilir. Sizi en iyi anlayan benimdir. Bir eli balda bir eli yaÄŸda büyümedim” dedi.
Mahallede davul zurna ve havai fiÅŸeklerle karşılanan Erol Åžahin’in konuÅŸması sık sık mahalle halkının sloganları ile kesintiye uÄŸradı. Åžahin kendisi için slogan atan mahalle halkına ayrıca teÅŸekkür ederek, seçimden sonra da tüm mahallelere sık sık gideceÄŸini belirtip şöyle dedi: “Ben daha 52 yaşındayım. 1 Nisan’dan itibaren 2’inci 5 yıl içinde çalışma yapmak zorundayım. Çünkü 5 yıl sonra yine sizin önünüze geleceÄŸim, aday olacağım. DiÄŸerlerinin 5 yıl sonra aday olup sizin önünüze gelme ÅŸansları yok!”

 

 

ÖREN KARARINI VERMİŞ!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
deli hakkı

24 Mart 2019 - 15:30

Cumhurbaskanı,içişleri bakanı,sabah,akşam tehdit ediyor muhalefeti..bir dediğinizle de,çelişkiye düşmeyin yahu..

Yorum Yazın

Canlı Radyo