Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇORUMLUĞU’NA CHP ZİYARETİ

ÇORUMLUĞU’NA CHP ZİYARETİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu’nu CHP EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Halil Posbıyık’ın ziyaret ettiÄŸi bildirildi.
CHP SKM’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Posbıyık, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte protokol ziyaretlerine baÅŸladı. Kaymamak ÇorumluoÄŸlu, kendisine yapılan ziyarette yaptığı konuÅŸmada, seçimlerin siyasi partilerin ve demokrasinin vazgeçilmezlerinden biri olduÄŸunu söyledi. Seçimlerin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini isteyen ÇorumluoÄŸlu, ‘açıklamaya göre’ ÅŸunları kaydetti:
“Siyaset bir yarıştır. Benimde 26 günlükte olsa bir siyasi tecrübem ilk ve son defa var. Bizim burada arkadaÅŸlara tavsiyemiz dostluk, centilmenlik ve samimiyet içerisinde bir seçim çalışmaları yapmalarıdır. Ben köylerde vatandaÅŸlara da ÅŸu uyarıları yapıyorum. Sizin buradaki cenazelerinize yani Karakavuz’daki, ya da Cemaller’de ki cenazeye ben katılamam, ama bu komÅŸunuz, yani ilk koÅŸacak olan komÅŸunuzdur. Dolayısıyla siz burada hepiniz EreÄŸlilisiniz, ben de EreÄŸliliyim. Neden çünkü bugün burada karnımı doyuruyorum ve buradan ekonomik gelir elde ediyorum. Åžuan EreÄŸli’deyiz, sizinle beraberiz. O meyanda seçimler hiç kimsenin üzülmediÄŸi ve kimsenin burnunun kanamadığı bir seçim diliyoruz. O nedenle bizde seçimlerin sonuçlarını takip ve merak ediyoruz.”

ÇORUMLUOĞLU: ÇOK İŞ VAR
Ä°lçede ki görevine baÅŸlayalı 6 ay sürede süre ÅŸehri tanıma fırsatı bulduÄŸunu anlatan ÇorumluoÄŸlu, EreÄŸli’de yapılacak çok iÅŸ olduÄŸunu da ifade ederek ÅŸunları söyledi:
“Uzun bir dönem de olsa belediye baÅŸkanlığı yaptınız. Buraya tayinim çıktığı zaman dedim ki  ‘eyvah. Burada her ÅŸey tamdır. Burada canımız sıkılır, hafta sonları ne yapacağız’ dedim. Ama EreÄŸli’de yapacağımız çok iÅŸ var. O manada EreÄŸli geçmiÅŸte çok baÅŸarılıydı, bu baÅŸarı çıtasına insanlar alıştığı için devam edilmesi gerekiyor. Onu da bisiklet pedalını çevirme gibi düşünün, ne zaman pedalı çevirmeyi bırakırsanız düşersiniz. Bizim devamlı pedal çevirmemiz gerekiyor.”

POSBIYIK: AMAÇ AYNI
Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ise temennilere katıldığını ifade ederek şu sözlerle konuştu:
“Demokratik bir seçim olması en büyük dileÄŸimiz. Bunun da ilçenin başı, en üst kademesi olarak sizin bize bu ortamı saÄŸlayacağınıza inanıyorum. Hiç kimse birbirini kırmadan, burun kanamadan bu seçimi götüreceÄŸimize inanıyorum. DiÄŸer partilerin Belediye BaÅŸkan adayları hepimizin yakinen tanıdığı bizim canlarımız kardeÅŸlerimiz. Hepimizin amacı ülkemizin ve EreÄŸli’mizin iyi bir noktaya gelmesi. Bütün siyasi partilerin amacı bu. Bu zafer kazanma meselesi deÄŸil. EreÄŸli’nin kazanması için, projelerini iyi anlatan, halkı ikna etmeyi baÅŸaran insanların baÅŸa gelmesi lazım.”

Açıklamada ayrıca, Posbıyık’ın Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’ne gittiÄŸi, çay bahçesinde oturan vatandaÅŸlar ile görüştüğü; bu ziyaretler sırasında ise ilgi ile karşılandığı belirtildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo