Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

‘AĞIR CEZA MAHKEMESİ’ MÜJDESİNİ EROL ŞAHİN VERDİ!

‘AĞIR CEZA MAHKEMESİ’ MÜJDESİNİ EROL ŞAHİN VERDİ!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de AK Parti’nin Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin, göreve geldiÄŸinde tüm meslek örgütlerinin taleplerine çözüm üreteceÄŸini bildirdi.
Mahalli Ä°dari Seçimler sonrası Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’ni yeniden AK Partili yapmak isteyen Åžahin, yapacağını öne sürdüğü bazı projelerini, çektiÄŸi video mesaj ile aktardı. Åžahin,  ilçedeki avukatların talebi üzerine yaptığı giriÅŸimler sonucu Karadeniz EreÄŸli Adliyesi’nde Ağır Ceza Mahkemesi kurulması kararının alındığını belirtti. Belediye baÅŸkanı olması durumunda, tüm meslek örgütlerinin isteklerini yerine getireceÄŸini iddia eden Åžahin, AK Parti SKM aracılığı ile servis edilen video mesajında ÅŸunları kaydetti:
“Kdz. EreÄŸli’de ki tüm meslek gruplarının sorunlarıyla bir bir ilgilenmek bu kardeÅŸinizin asli görevlerindendir. Bu çerçevede avukat arkadaÅŸlarımızın önemli bir talebi olan, aynı zamanda Kdz. EreÄŸli Kaymakamımız, Sayın BaÅŸsavcımız, EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası ve SKM baÅŸkanımız Avukat Adem Öztürk'ün bizzat yaptıkları görüşmelerle katkılar sunduÄŸu Kdz. EreÄŸli’de bir Ağır Ceza Mahkemesi kurulması talebi önümüzde bulunmaktaydı. Söz konusu taleple ilgili Sayın CumhurbaÅŸkanımızın Kdz. EreÄŸlili BaÅŸdanışmanı Sayın Saadet Oruç Hanımefendinin deÄŸerli katkılarıyla, Adalet Bakanımız ve HSK’nın imzasından geçen Ağır Ceza Mahkemesi talebinin gerçekleÅŸtirildiÄŸini buradan tüm hemÅŸerilerimize müjdesini vermek istiyorum.
Ä°ÅŸte gördüğünüz gibi Belediye BaÅŸkanlığı görevine geldiÄŸimizde de EreÄŸli’de ki tüm meslek gruplarının sorunlarını teker teker çözülmesinin takipçisi olacağız. Özelikle EreÄŸli’ye ekonomi katkılar sunacak. Ä°nsanların sorunlarının EreÄŸli bazında çözülmesi ile ilgili ne kadar proje, ne kadar sorun varsa, bu kardeÅŸiniz tarafından çözülmesi öncelikli meselemiz olacaktır. EreÄŸli’mize Ağır Ceza Mahkemesi hayırlı uÄŸurlu olsun.”

 

‘AĞIR CEZA MAHKEMESİ’ MÜJDESİNİ EROL ŞAHİN VERDİ!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo