Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CHP’Lİ OCAKCI’DAN SERT SÖZLER

CHP’Lİ OCAKCI’DAN SERT SÖZLER

CHP EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Åžerif Sertan Ocakcı, “bu ülkenin 1 tek Meclisi vardır o da gazi meclistir” dedi.        Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın ‘resmi’ kutla programı sonrası CHP ilçe örgütü, Cumhuriyet Kadınları DerneÄŸi ÅŸubesi ve Kadın Platformu üyelerince ‘alternatif’ kutlama gerçekleÅŸtirildi.
CHP Ä°lçe BaÅŸkanı Sertan Ocakcı, yaklaşık 50 kiÅŸilik gurup adına yaptığı konuÅŸmada, bazı televizyon kanallarında Atatürk’e saygısız sözler sarf edildiÄŸini söyledi. Bu kiÅŸilerin ise ‘ahlaksız’, ‘ÅŸeref ve haysiyet yoksunu’ kiÅŸiler olduÄŸunu öne süren Ocakcı, ÅŸu sözlerle konuÅŸtu:
“Bugün 19 Mayıs iÅŸgal atındaki bir ülkenin, kurtuluÅŸ mücadelesinde aklının ve yüreÄŸinin özgürleÅŸerek, özgürlüğün topraklarımıza tohumlandığı gündür. 19 Mayıs, sadece Türk millî kurtuluÅŸ hareketinin baÅŸlangıcı deÄŸil, yeni Türk devletinin de çaÄŸdaÅŸ milletler içerisinde yerini almasının adıdır.  19 Mayıs, gençliktir.  19 Mayıs Cumhuriyettir. 19 Mayıs bu ülkenin geleceÄŸidir.

GENÇLER…  KORKMAYIN…
Türk Ä°stiklali ve Türk Cumhuriyeti'nin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesi sizsiniz.  19 mayıs Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Büyük Önder’in rehberliÄŸinde tarih sahnesinde bir defa daha ÅŸaha kalkışının baÅŸlangıcıdır.  Gençler, bilmelisiniz ki; resmi bayramların yasaklanmaya çalışıldığı, toplumun susturulmaya çalışıldığı günler Türkiye'sinde, 19 Mayısın anlamı daha da büyüktür. 
Sevgili gençler asla kanmayın.  Bugünlerde televizyonlarda bazı kanı bozuklar iftira tarihi yaratma derdindeler.  Bugünlerde Kendisine tarihçi diyen bu mahlûkatlar, Türkiye’nin özgürlüğüne ve istikbaline damga vurmuÅŸ Atatürk’ün maneviyatını kendi ahlaksız ve sapık emellerine alet etmeye çalışıyorlar.  Gençler; onursuz, ahlaksız bir beyine sahip olan bu insanlar, insan olma kavramından çok uzaktır. Çarpık yorumları dile getirenlerin derdi sadece Atatürk'le deÄŸil onun kurucusu olduÄŸu Cumhuriyetimizledir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi ÅŸahsında; devletimizin kurucusuna, ilk cumhurbaÅŸkanımıza ve gönüllerimize koyduÄŸumuz Atamıza karşı bu kelimeleri kullanan ahlaksız, ÅŸeref ve haysiyet yoksunu kiÅŸiler, Atatürk’ü itibardan düşüreceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar. Hiçbir güç Atamızı Türk Milletinin gönlünden ve beyninden silemez.
Atatürk'ün ve Cumhuriyetin temel taşı sizlersiniz. Unutmamalısınız ki istiklal uÄŸruna yola çıkanlar bu ülkenin istiklali uÄŸruna hayatlarını vermek için bir an bile tereddüt etmediler. Onlar, Ä°stiklal Savaşı’nın kan ve gözyaşı hatıralarını tarihe emanet edip siz gençlere bayram eylediler. Gençler,  sizin için buradayız. Biz, Ulu Önderimizin bize emanet ettiÄŸi Cumhuriyete sahip çıkmak, özgürlük  ve laiklik mücadelesinde yerimizi almak için buradayız. Bugün Ulu Önder’in Samsun'un vatanperver insanlarını selamlarken taşıdığı duygularla, sizleri selamlıyoruz.
Gençler sizin bayramınız olan bugün; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaÅŸlarını, gazilerimizi ve bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz ÅŸehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Bu ülkenin 1 tek Meclisi vardır o da gazi meclistir.”
Gurup, Ä°zmir Marşı’nı söyleyerek alandan ayrıldı.

 

CHP’Lİ OCAKCI’DAN SERT SÖZLER

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Metin Acar

19 Mayıs 2018 - 13:37

Ağzına, yüreğine sağlık Sertan Başkan. Helal olsun. Tüylerim diken diken oldu.

Yorum Yazın

Canlı Radyo