Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CHP’Lİ DEMİRTAŞ: BİRİNCİ SIRA BANA DEĞİL EREĞLİ'YE VERİLDİ

CHP’Lİ DEMİRTAŞ: BİRİNCİ SIRA BANA DEĞİL EREĞLİ'YE VERİLDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


CHP Zonguldak Milletvekili ve 27 Dönem Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, birinci sıranın kendisine değil Karadeniz Ereğli'ye verildiğini söyledi.
DemirtaÅŸ partisinin ilçe baÅŸkanlığında, 3 yıllık milletvekilliÄŸi döneminde gerçekleÅŸtirdiÄŸi çalışmaları özetlemiÅŸinin ardında yaptığı konuÅŸmada, Ä°yi Parti'ye geçiÅŸ ve CHP'ye dönüş sürecini anlatarak, “Türkiye’nin önündeki engelleri kaldırmak için demokrasi ittifakı oluÅŸturulmuÅŸtur. Åžimdi dolayısıyla ittifak olayı da gayet güzel oldu, adayımız da doÄŸru bir ÅŸekilde belirlendi CumhurbaÅŸkanı adayımız. Åžimdi bize görev düşüyor. Zonguldak’tan milletvekili adaylarımızda belirlendi. Gönül isterdi de 30 aday adayımızın 30’u da aday olsaydı ama böyle bir imkan yok. Mevcutların içerisinden bir kriter yapıldı. CHP’de ilk defa bir Genel BaÅŸkan EreÄŸli’mize birinci sırayı verdi. Birinci sıra bana deÄŸil EreÄŸli'ye verildi” diye konuÅŸtu.

“ALTIN ÇAÄžINI YAÅžATACAÄžIZ"
Süreçte, çok büyük görev ve sorumlulukları olduğunu ifade eden Demirtaş, özetle şunları söyledi:
24 Haziran’da kesinlikle Ak Parti iktidardan gidecek ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı kurulacak. Bunu hep beraber kuracağız. Muharrem Ä°nce’de CumhurbaÅŸkanımız olacak. EreÄŸli- Devrek yolu bir yılda bitecek. TTK’ya 6500 kiÅŸi kadro alacağız. Emekliler, işçilerin sorunları var hepsini çözeceÄŸiz. Tersaneleri canlandıracak, teÅŸvik edecek özel bir çalışma yapacağız. Cumhuriyet ilan edildikten sonra ilk ilan edilen il Zonguldak. Cumhuriyetin ilk yıllarında ve 90’lı yıllarında Zonguldak altın yılını yaÅŸamış. Biz Zonguldak’a tekrar altın çağını yaÅŸatacağız. CHP iktidarında bunu yapacağız."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
kızgın3
hayran1
şaşkın1
üzgün1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sabahattin BiberoÄŸlu

23 Mayıs 2018 - 12:51

İşte CHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye katılıp, İYİ Parti’nin TBMM’de grup kurmasının yolunu açan milletvekilleri;rnrn1. Burcu Köksal – Afyonkarahisarrn2. Mustafa Tuncer – Amasyarn3. Nihat Yeşil – Ankararn4. Hüseyin Yıldız – Aydınrn5. Ahmet Akın – Balıkesirrn6. Mehmet Göker – Burdurrn7. Nurhayat Altaca Kayışoğlu – Bursarn8. Erkan Aydın – Bursarn9.Tufan Köse – Çorumrn10. Okan Gaytancıoğlu – Edirnern11. Tacettin Bayır – İzmirrn12. Çetin Arık – Kayserirn13. Fatma Kaplan Hürriyet – Kocaelirn14. Ömer Fethi Gürer – Niğdern15. Ünal Demirtaş - Zonguldak..

Ä°lyas Ergin

23 Mayıs 2018 - 12:50

Sayın Ünal Demirtaş bey..Önce tebrikler ve beşinize de başarılar.. Zonguldak'tan 3 aday rahat çıkmalı, 4'ü zorlamalısınız..Geçen dönem propaganda çalışmalarınızda sizi bireysel hareket eden olarak hissettim.. Propoganda arabanızda sadece sizin afişleriniz vardı..Yerel mahalli örgüt temsilcileriyle yeterli diyoloğunuz yoktu...Bu sefer daha deneyimli hareket etmenizi bekleriz..Merkezi yerlere 5 aday birlikte gitmelisiniz.Gideceğiniz yerlerdeki mahalli görevliler ve üyeler ile vatandaşlar önceden bilgilendirilmeli, uyarılmalı..5 adayın ayrı ayrı dolaşacakları yerlerin planı iyi yapılmalı...Gidilmedik köy mahalle kalmamalı...Mümkünse her kapı çalınmalı..Gün birlik ve kenetlenme günü..Beyaz ve temiz bir sayfa ile yola çıkmalı Millet ittifakı..Başarı ve saygı dileklerimle...

Muhteşem Süleyman

23 Mayıs 2018 - 12:49

JOKER Ä°N ANLAMI NE OLUYOR? HER ZAMAN HAZIRDA BEKLEMEK GALÄ°BA...

Caner Şahin Ramses Çetinkaya

23 Mayıs 2018 - 12:48

Adam gibi adam. Yolun açık olsun. 25 haziranda memleket kurtulacak, insanlık kurtulacak. rnTÜRKiYE hakettiği yere yeniden gelecek.

Baki Adıgüzel

23 Mayıs 2018 - 12:46

Şu ana kadar Sücüllü köyüne ne faydan oldu da Ereğli'ye faydan olsun, çekil de maaş alıp vatana zarar verme.

Çoşkun Atar

23 Mayıs 2018 - 12:44

Niye ereğli ye veriliyo ankarada duran sensin maaşı alanda sensin

Deli mi ne

22 Mayıs 2018 - 23:11

Bu millet size Kalemi iyi partiye gectiginizde cekti saygilar..

Yorum Yazın

Canlı Radyo