Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CHP’den tepki var!

CHP’den tepki var!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde CHP EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Sertan Ocakcı, aynı nokta kısa sürüde yürütülen iki ayrı belediye altyapı çalışması nedeniyle, esnafın maÄŸdur olduÄŸunu iddia etti.


Ocakcı, yazılı açıklamasında, Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’nce Orta Cami ve KaneriaÄŸzı mevkisinde dün baÅŸlatılan ’yürüme yolu’ çalışmasını eleÅŸtirdi. Aynı mevkide 2 ay öncede çalışma yürütüldüğünü, kısa sürede iki çalışmanın üst üste getirilmesinin maÄŸduriyet yarattığını ileri süren Ocakcı, ÅŸunları kaydetti:
“Henüz bir, iki ay önce Orta Cami ve KaneriaÄŸzında Esnafı siftahsız bırakan, vatandaşı toz toprak içinde yürütenler, yetmediÄŸi gibi araç sürücülerine bile bir kaç güzergâhta trafik çilesi yaÅŸatmışlardı. Aylarca Esnafa ve vatandaÅŸa kan aÄŸlatan bu görüntülerin üzerinden henüz daha 1-2 ay geçmeden aynı iÅŸkence, aynı güzergahta yeniden baÅŸlatıldı. Bu mevkide gördük ki ne yazık ki Karadeniz EreÄŸli’yi yönetenler, esnafımızı düşünmeden ’ben yaptım, oldu’ kararları ile yaptıkları olumsuzluklara olumsuzluk katmaya devam ediyorlar.
Kamuoyu bilmelidir ki, Mayıs ayı ve sonrasında ki ay içerisinde ekmek kavgasında olan esnafımıza siftahsız dükkan kapatmayı layık görenler yine iÅŸ başındadır. Ne yazık ki, bugün Karadeniz EreÄŸli’yi yönetenler Esnafı tanımadıklarını ve esnafın sorunlarından ve ekmek kavgalarından habersiz olduklarını ispat etmiÅŸlerdir.”
Ocakcı, esnaf ve vatandaÅŸların ekonomik ve kentsel sıkıntılar yaÅŸamak zorunda bırakıldıkları sorunlara kayıtsız kalamayacaklarını sözlerine ekledi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo