Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CHP Heyeti Ormanlıdaydı

CHP Heyeti Ormanlıdaydı

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe Örgütü, 16 Nisan Anayasa DeÄŸiÅŸikliÄŸi Referandumu öncesindeki propaganda çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Mahalle ve köy ziyaretlerine ağırlık veren Ä°lçe Örgütü, geçtiÄŸimiz haftalarda örgüt binası açılışını, Milletvekili Mehmet BekaroÄŸlu ile birlikte gerçekleÅŸtirdiÄŸi Ormanlı Beldesi’ni bir kez daha ziyaret etti.

GerçekleÅŸen ziyaret programında, Zonguldak Milletvekili Av. Ãœnal DemirtaÅŸ, Kdz.EreÄŸli CHP Ä°lçe BaÅŸkanı Åžerif Sertan Ocakcı, Önceki Dönem EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, Eski Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸlanları Muhammet Arslan ve Hayrettin Kartal ile yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

CHP’liler, Cumhuriyetin bekası ve çocukların geleceÄŸi için vatandaÅŸlardan hayır oyu istediler. CHP’liler ilk olarak belde pazarında pazar esnafını ziyaret ettiler. AlışveriÅŸ yapan vatandaÅŸlarla da kısa süreli diyaloglar kuran CHP’liler, 16 Nisan Pazar günü oylanacak olan 18 maddelik anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸi paketinin sakıncaları hakkında görüşlerini paylaÅŸtılar. Belde ziyaretlerinde vatandaÅŸların da referanduma iliÅŸkin yorumlarını dinleyen Milletvekili DemirtaÅŸ, sandıkta evet oyu vereceklerin tek bir kiÅŸi, hayır oyu vereceklerin de 80 milyon Türkiye için oy kullanmış olacağını kaydetti.CHP’liler Ormanlı sakinleriyle gerçekleÅŸtirdikleri sohbetlerde, deÄŸiÅŸiklik paketinde ağırlıklı olarak tek bir kiÅŸinin geleceÄŸini ilgilendiren maddeler olduÄŸuna iÅŸaret ederek, sandıktan evet çıkması durumunda Türkiye’nin önce eyaletler olarak bölünme riski ile karşı karşıya kalacağını, bu riskin ilerleyen yıllarda da toprak kaybına kadar gidebileceÄŸini iddia ettiler.Belde pazarında pazar esnafı ve vatandaÅŸlarla görüştükten sonra merkezdeki iÅŸyerlerini de ziyaret eden CHP’liler, Cumhuriyetin bekası ve çocukların geleceÄŸi için vatandaÅŸlardan hayır oyu istediler.

(Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo