Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU’NA BÜYÜK İLGİ VARDI

ÇATUROÄžLU’NA BÃœYÃœK Ä°LGÄ° VARDI

Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiÄŸi Kdz. EreÄŸli ilçesinde esnaf tarafından büyük ilgi ile karşılandı. 

Seçim çalışmalarına Ereğli ilçesinde şehir merkezi esnafını gezerek devam eden Çaturoğlu, beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye ve il genel meclisi üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte çarşı esnafları ziyaret etti.

Ziyaret turunda EreÄŸli’de girdiÄŸi dükkanların bir çoÄŸunda kendisine ikram edilen çikolata, ÅŸeker ve kır pidesi gibi yiyecekleri tadan ÇaturoÄŸlu, esnaflarla sıcak ve samimi ilgisi ile karşılandı. 

 

ÇATUROÄžLU, “SORUNLARI ÇZÖMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

VatandaÅŸların ikramlarını da geri çevirmeyen ÇaturoÄŸlu,  burada yaptığı konuÅŸmalarda, bölgedeki sorunları adım adım çözmeye devam edeceklerini kaydetti.

Görev süresi içerisinde yapamayacakları hiçbir ÅŸeyin sözünü vermediklerini ve vermeyeceklerini ifade eden ÇaturoÄŸlu, Türkiye’de var olan istikrarın yeniden devam etmesi için 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem MilletvekilliÄŸi genel seçimlerine iÅŸaret ederek, AK Parti hükümetinin hizmetlerini anlatarak daha da güzel iÅŸler yapılacağını ifade etti.

ÇaturoÄŸlu, EreÄŸli’de gösterilen sevgiden dolayı esnaflara teÅŸekkür ederek, Zonguldak ve EreÄŸli için çok güzel projeleri hayata sunacaklarını sözlerine ekledi.

ÇaturoÄŸlu seçim çalışmalarını Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de bulunan fabrikaları da ziyaret ederek gün boyunca sürdürdü. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo