Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çaturoğlu: Zonguldak’ın Eksiği Lobi!.

ÇaturoÄŸlu: Zonguldak’ın EksiÄŸi Lobi!.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Zonguldak’ın en zayıf noktasının, yeterince lobi faaliyeti yapamaması olduÄŸunu söyledi.

ÇaturoÄŸlu, yaptığı yazılı açıklama’da  Bursa Ãœniversitesi’nin davetlisi olarak katıldığı toplantıyla ilgili deÄŸerlendirmede bulundu. Toplantının, üniversitenin ’Bursa lobisi’ açısından önemini anlatan ÇaturoÄŸlu, Zonguldak ’lobiciliÄŸinin’ de yaygın hale gelmesi gerektiÄŸini belirterek ÅŸunları söyledi:

“Bülent Ecevit Ãœniversitesi SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi Hastanesi Global Bütçeye geçmiÅŸtir. Bu uygulama ile hastane faaliyetlerinin finansmanında kolaylık saÄŸlanacaktır.

UludaÄŸ Ãœniversitesi 20 Ocak 2015 tarihinde Ankara Bursa Evinde bir toplantı gerçekleÅŸtirdi. Bende bu Ãœniversitenin mezunu bir milletvekili olarak bu toplantıya davetliydim. Yaklaşık 3 saat süren bu toplantı Ãœniversitenin ve Bursa’nın Lobisi açısından çok önemli olmuÅŸtur.

Bülent Ecevit Ãœniversitesi Rektörümüz Sayın Mahmut Özer ile konuÅŸtum, en kısa zamanda Ankara’da Ãœniversitemiz böyle bir program icra edecektir. Bu konu Zonguldak LobiciliÄŸinin bir deÄŸiÅŸim oluÅŸturması bakımından oldukça olumlu olacaktır. BilindiÄŸi gibi bizim en zayıf noktamız, Zonguldaklılar olarak yeterince lobi faaliyeti yapamamaktır. Ayrıca Ãœniversitemiz ile ’Zonguldak ve Çevre Ä°llere ait Kalkınma Projesi’ hakkında çalışmalar yapacağız.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo