Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

5 VEKİL TTK İÇİN BİR ARADA!.

5 VEKİL TTK İÇİN BİR ARADA!.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’ın öncülüğünde, Ak Parti ve CHP ’li Zonguldak Milletvekilleri GMÄ°S yönetimi ile TBMM’de bir araya geldi. TTK’daki işçi açıkları ve Rödevanslı sahalar üzerine yapılan toplantıda fikir alışveriÅŸinde bulunulan toplantıda çözüm önerileri konuÅŸuldu.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Vekil Lokantasında AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır öncülüğünde saat 20.30’da baÅŸlayan ve 1.5 saat süren yemekli toplantıda Zonguldak’ın iktidar ve muhalefet milletvekilleri bir masa etrafında Zonguldak için buluÅŸtu.

 Toplantıya AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Özcan Ulupınar ve Faruk ÇaturoÄŸlu CHP ’li Milletvekilleri Åžerafettin Turpçu ve Av. Ãœnal DemirtaÅŸ, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel BaÅŸkanı Ahmet Demirci , Genel BaÅŸkan Yardımcısı Ä°sa Mutlu , Genel Sekreter Hakkı Arslan , EÄŸitim sekreteri Satılmış UludaÄŸ ve mali sekreter Adnan Tıska katıldı. Toplantının ana gündem maddesi Türkiye TaÅŸ Kömürü kurumuna işçi alımları oldu.

KonuÅŸulan baÅŸlıca konular arasında kurumun zarar etmesi, mekanizeye geçiÅŸ, üretimin artırılıp zararın azaltılması, işçi alımları gibi bir çok önemli konular masaya yatırıldı. Toplantının sonunda Zonguldak’ın hükümet, muhalefet milletvekilleri ve sendika yöneticilerinin ortak kararı BaÅŸbakan Prof.Dr. Ahmet DavutoÄŸlu’nu Zonguldak iline davet edip TTK ve Zonguldak’ın sorunlarını yerinde görmesi yönünde oldu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
HEMA MAGDURU

29 Ocak 2016 - 11:45

hema ne zaman ihaleye verilcek ? bence göruşme icin degil yeme -içme icin topkanmişlar

Yorum Yazın

Canlı Radyo