Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

ÇATUROĞLU, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu; Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“İçerisinde pek çok güzellikleri ve nice hikmetleri barındıran Kurban Bayramına bir kez daha ulaşmanın huzurunu, sevincini ve bereketini yaşamaktayız.

Bayramlar, sevinci ve mutluluğu bir arada yaşadığımız, dayanışmanın arttığı; toplum olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu hissettiğimiz ve daha da güçlenmemizi sağlayan en müstesna günlerdir.

Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da ihtiyaç sahiplerini, akrabalarımızın yanı sıra yetim ve öksüzleri, kimsesizleri, huzur evlerinde kalanları, şehit yakınlarını ve gazilerimizi ziyaret edip gönüllerini almalıyız.

Özellikle, ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden, huzur ve asayişimizi sürekli tehdit edip her birimizi ateş altına almaya çalışan terör fitnesinin de ortadan kalkmasını Cenabı Allah’dan niyaz diyor, acıların yaşanmadığı bir bayram diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Zonguldak halkının, milletimizin ve İslâm âleminin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder; bayramın başta ülkemiz olmak üzere İslâm âlemine barış, huzur, rahmet ve bereket getirmesini diler, saygılarımı sunarım.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo