Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇALIŞMALARINI İYİDEN İYİYE YOĞUNLAŞTIRDI

ÇALIŞMALARINI İYİDEN İYİYE YOĞUNLAŞTIRDI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarını iyiden iyiye yoğunlaştırdı.

 

TAZÄ°YEDE BULUNDU

Alaplı’nın tek beldesi Gümeli’de, AK Parti Eski Belde BaÅŸkanı Åžinasi Bilgen’in Halası Elif Bilgen’in cem evinde düzenlenen cenaze törenine katılan ÇaturoÄŸlu aileye baÅŸsaÄŸlığı dilediÄŸinde bulundu.

 

GÃœMELÄ° PAZARINDA HALKA KUCAKLAÅžTI

Taziye ziyaretinin ardından Gümeli beldesinde haftada bir Cuma günü kurulan halk pazarına giderek pazarcı esnafı ve cadde üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çaturoğlu tüm vatandaşlarla tek tek tokalaştı, kendisine ikram edilen meyvelerden yedi, genel seçimler için destek istedi.

 

SÄ°LÄ°NDÄ°R ARACI ÃœZERÄ°NDEN DOSTLUK MESAJI VERDÄ°LER

Gittiği her yerde ilgi ile karşılaşan Çaturoğlu, Gümeli ziyaretini tamamlayarak, Alaplı Belediyesi tarafından yeni alınan araçlar için Alaplı Merkez Camii önünde Cuma namazı sonrasında düzenlenen araç hizmet alımı törenine katıldı.

Burada Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin’e ve belediye çalışanlarına alınan yeni araçlar için hayırlı olması temennisinde bulunan ÇaturoÄŸlu ardından Silindir aracının direksiyonuna geçerek, CHP Zonguldak Milletvekili Adayları Ãœnal DemirtaÅŸ, Deniz Yavuzyılmaz ve Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin ile aracın üzerinden vatandaÅŸlara el salladı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo