Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR!

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Devlet Hastanesi Köprülü KavÅŸağı’nda, çalışma bölgesinde arazileri bulunan vatandaÅŸların mahkemeye vermesinden dolayı yapım çalışmalarına bir süre ara verilen kavÅŸak ile ilgili mahkeme kararını verdi.


Zonguldakın EreÄŸli ilçesindeki Devlet Hastanesi Köprülü KavÅŸağı’nda, çalışma bölgesinde arazileri bulunan vatandaÅŸların mahkemeye vermesinden dolayı yapım çalışmalarına bir süre ara verilen kavÅŸak ile ilgili mahkeme kararını verdi.
Alınan bilgiye göre, dün yapılan karar duruşmasında Ereğli Devlet Hastanesi, Ereğli Zonguldak Yolu, Ereğli Çevre Yolu ve Şehirlerarası terminal bağlantı yolunu birleştiren ve yapımına hukuki sorunlar nedeniyle ara verilen köprülü kavşaktaki çalışmalara devam edilmesi yönünde karar çıktı.
AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, konuya ilişkin açıklamasında, mahkeme sürecinin hızlandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek şunları kaydetti:
“Geçen yıl 19 Temmuz’da Karayolları, Bakanlar Kurulundan acele kamulaÅŸtırma kararı çıkarttı. Bundan sonra hukuki süreç devam etti. Karayolları Bölge Müdürümüz Sayın Hüsamettin Özendi ödenek talebini yaptı, ödenek geldi ve hesaba yattı. Bir karar yazılmasını bekliyorduk, o da dün itibariyle netleÅŸti. Yarından itibaren çalışmalar tekrar baÅŸlayacak, inÅŸallah bir buçuk ay içinde fiziki düzenleme bitecek, ondan sonra da iki ay içinde asfaltını dökerek burayı EreÄŸli ve çevre ilçelerdeki vatandaÅŸlarımızın hizmetine kazandıracağız. Milletvekilimiz Sayın Faruk ÇaturoÄŸlu olmak üzere emeÄŸi geçenlere tekrar teÅŸekkür ediyor, bu çalışmanın bölge halkına hayırlı ve uÄŸurlu olmasını diliyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
şaşkın2
kızgın2
hayran1
üzgün1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo