Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

‘Kadrolarınız hayırlı olsun’

‘Kadrolarınız hayırlı olsun’

Uysal, “Artık kadrolusunuz. DiÄŸer işçilerden bir farkınız yok. DiÄŸer belediyeler ne veriyorsa daha fazlasını verdik vermeye de devam edeceÄŸiz” dedi.


Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürlüğü Åžantiyesi’nde taÅŸeron işçileriyle bir araya geldi. Åžantiyede konfeti, meÅŸale ve ’En büyük baÅŸkan bizim baÅŸkan’ sloganları ile karşılanan Uysal, kendisine gösterilen ilgiye teÅŸekkür etti. Uysal, burada işçilere hitaben konuÅŸmasında, her zaman işçilerin yanlarında olduÄŸunu belirterek ÅŸunları kaydetti:
İçinizden birisiyim
“Yeni bir süreç baÅŸladı ve artık kadroya geçiyorsunuz. Bizler görevde kaldığımız müddetçe sizlerin hak ve hukuklarınızı koruyacağız. Türkiye’de hangi belediye işçilerine hangi hakları veriyorsa bizler daha fazlasını verdik, vermeye de devam edeceÄŸiz. Aynı haklarla, haklarınız korunarak kadroya geçiÅŸ yapacaksınız. Siz, daha önceki yıllarda EreÄŸli’yi tertemiz yaptınız ve tüm kadronuzla beraber ödüller aldınız. Aynı ÅŸekilde bir takım anlayışı içinde çalışmalarınıza devam edin.
Sizlerin ne hakkı varsa biz koruruz. Evinize gittiğiniz zaman yastığa kafanızı rahatça koyun. Sizlerde belediyenin bir personelisiniz. Aidat duygusuyla hizmetinize devam edeceksiniz. Sizlerin fen işleri çalışanından veya bir daire müdüründen hiç bir farkınız yok.
Benim gözümde zaten yoktu. Elleri çamurlu olan, işçilik yapan kaynak yapan eli kirli ama alnında ter olan arkadaÅŸlarımla, takım elbiseli, beyaz gömlekli ve kravatlılar arasında ayırım yapmam. Hepinizi çok seviyorum. Kadrolarınız ÅŸimdiden hayırlı ve uÄŸurlu olsun.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo