Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

’BİZİ KANDIRDILAR DİYEN KİMDİ?’

’BİZİ KANDIRDILAR DİYEN KİMDİ?’

Ereğli’de, CHP İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakçı AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın partilerine yönelik eleştirilerine tepki gösterdi.


Ocakçı, yazılı açıklamasında, ülkenin içinde bulunduğu terör olaylarının suçlusunun AK Parti olduğunu belirtti.
AK Parti’nin ise terör konusunda suçu CHP’ye atabilmek için denemedikleri yol bırakmadıklarını anlatan Ocakçı, şunları kaydetti:
“Ulupınar’ın yaptığı bu konuşma, terörün bu hale gelmesine zemin hazırlayıp ve ülkenin bu hale gelmesindeki paylarını anlatamayan zihniyetin korkakça yaptığı siyasettir. Sanırım bir atasözü gerçekleşmiş ve oruç vekilin başına vurmuş.

“BİZİ KANDIRDILAR DİYEN KİMDİ?”
Sayın Milletvekili, adam’a sormazlar mı? 14 yıldır terörle ilgili yaptığınız açıklamalar nerede? Bir bakın bu açıklamalara ne göreceksiniz? Hemen uzağa gitmeden geçmişe bakın Terör örgütü üyelerinin ülkemize elini kolunu sallayarak girmelerini sağlayanlar kimdi? Televizyon ekranlarından, yazılı ve görsel basından bu halka ’bizi kandırdılar’ diye ağlamaklı anlatanlar kimdi? Açılım-Saçılım, aslan gibi anlatırken ülke bu hale gelince kuzu olanlar kimdi? Her seferinde bizi kandırdılar derken hiç aklınıza bunlar gelmedi mi? O kadar güzel yönetiyorsunuz ki bu ülkeyi, sizi gelen kandırıyor, giden kandırıyor. Kardeşim dediklerinizin ülkemize verdikleri zararları, yaşattıkları acıları neden anlatmıyorsunuz? 
Siz CHP’nin adam yerine bile koymadığı İmralı’daki zata neden ’Sayın’ dediğinizi anlatın. Bu zatın siyasi birimlerinin ve tespitlerinden yararlanıyoruz cümlelerinizi izah edin. Yoksa akıl tutulması ile Bu zatın binlerce vatan evladının katili olduğunu mu unutmuştunuz?  ’Sayın’ dediklerinizin her zaman kuzu postu giymiş kurt olduğunu niye anlatamıyorsunuz?

ANLATAMAZSINIZ, ÇÜNKÜ…
HDP-İmralı ilişkisinde olanları niye anlatmadınız? O konuşmanızda, beraber halay çektiklerinizin bu ülkeyi kan gölüne çevirdiğinden niye bahsetmiyorsunuz? Çözüm süreci diye halka ballandıra ballandıra anlatırken neden şimdi sustunuz? O zamanlar sizden olanlar, İmralı adasını tavaf ederken siz neden susuyordunuz? Siz o zamanlarda neredeydiniz? Yoksa yine mi kandırılmıştınız?
Bu toprakların vekili olmak sorumluluk ister, dürüst siyaset ister, bu topraklar doğruluk ister. İşte bu yüzden; Hiç değilse bir kere bütün bunları hiç gevelemeden, kekelemeden, saptırmadan halkın gözünün içine bakarak halka anlatmayı deneyin.
Sayın Milletvekili yaptığı konuşmada atasözüne atıf yaparak konuşmuş. CHP Ereğli İlçe Başkanlığı olarak bizde kendisine bir atasözü ile cevap vermek isteriz; Sayın AKP milletvekili Ulupınar, Bizi bilen bilir, bilmeyen kendisi gibi bilir.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo