Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, ROMANLAR İLE İFTARDA BULUŞTU

UYSAL, ROMANLAR Ä°LE Ä°FTARDA BULUÅžTU

Kdz. Ereğli halkıyla iftarlarda buluşan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yoğun katılımın gerçekleştiği halk iftarlarında bu kez köy ilçedeki Romanları ağırladı.

YaÅŸlılar Gençler Evi’nde yapılan 2 bin kiÅŸinin katıldığı iftara, 2009’da kurduÄŸu Sıfır Ayrımcılık DerneÄŸi’yle Avrupa Konseyi’nin prestijli Ä°nsani Yardım Ödülü’ne layık görülen Ãœnlü Roman Belgeselcisi Elmas Arus ve Sıfır Ayrımcılık DerneÄŸi Yönetim Kurulu Ãœyesi Hatice Çetinkaya’nın yanı sıra Batı Karadeniz Romanlar DerneÄŸi ve Roman Spor’un BaÅŸkanı Kazım Adak ve yönetimi, Roman Spor Futbol Takımı oyuncuları ve teknik heyeti, Belediye BaÅŸkan Yardımcıları, bazı Belediye Meclis Ãœyeleri, Romanlar ve ilçe halkı katıldı. 

BÄ°RLÄ°K BERABERLÄ°K MESAJLARI

Başkan Hüseyin Uysal, iftar saatinden önce masaları tek tek dolaşarak iftara katılan vatandaşların, Ramazan Ayını kutladı.

Başkan Uysal, ilçenin değişik mahallelerinden gelen Romanlarla ve İlçe halkıyla gerçekleştirdikleri geleneksel halk iftarlarında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, vatandaşlarla bir arada oruç açtıklarını belirterek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

ROMAN SPOR’UN KUPASINI KALDIRDILAR

Kurulduktan hemen sonra EreÄŸli 2.Amatör Küme Play-Off ÅŸampiyonu olarak 1. Amatör Küme’ye çıkan Roman Spor’un ÅŸampiyonluk kupasını, Dernek BaÅŸkanı Adak ve BaÅŸkan Uysal ile birlikte kaldıran Elmas Arus, kendilerine gösterilen misafirlikten dolayı teÅŸekkür ederken, inceleme yapmak için gittiÄŸi Roman mahallerinde de BaÅŸkan Uysal’ın çok sevildiÄŸini ifade etti.

ALÄ°HAN’IN GÖSTERÄ°SÄ° AYAKTA ALKIÅžLANDI

BaÅŸkan Uysal’da EreÄŸli 1.Amatör Küme’ye çıkan Roman Spor Takımını ve oyuncularını kutlayarak baÅŸarılarının devamını dilerken, tasavvuf müziÄŸi dinletisinde Ä°stanbul’da süren 4. Uluslararası Klarnet Festivali’ne katılarak girdiÄŸi yarışmada birincilik elde eden genç klarnet ustası Roman Alihan Sarı’nın gösterisi ise büyük alkış aldı.

BaÅŸkan Uysal, iftar sonrası misafirleriyle Belediye Sosyal Tesislerinde çay sohbeti yaptı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo