Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BBP, ADAYLARINI TANITTI

BBP, ADAYLARINI TANITTI

BBP KDZ. EREÄžLÄ° ADAYI, HÃœSEYÄ°N UYSAL


 

Büyük Birlik Partisi Genel BaÅŸkanı (BBP) Mustafa Destici, partinin 170 Belediye BaÅŸkan adayını Ankara’da düzenlenen bir toplantı ile tanıttı. Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı olarak mevcut baÅŸkan Hüseyin Uysal’ı tanıtan Destici, yerel seçimlerde iddialı olduklarını açıkladı. BaÅŸkan Hüseyin Uysal ise “her geçen gün üzerine koyarak gidiyoruz. Bu seçimleri alacağız” dedi.
BBP Genel Merkezi tarafından,  Ankara’da “Yerel seçim kampanyası ve aday tanıtım” toplantısı düzenlendi.
BBP İl Başkanı Ahmet Çolak, Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ereğli Alperen Ocaklarının tam kadro katıldığı toplantıda, Ereğli Belediye Başkan Adayı olarak mevcut başkan Hüseyin Uysal açıklandı.
“ÖZÃœMÃœZ MÄ°LLET, SÖZÃœMÃœZ HÄ°ZMET”
Genel BaÅŸkan Destici, ‘Özümüz Millet, Sözümüz Hizmet’ sloganıyla 170 Belediye BaÅŸkan Adayını açıkladı.
Destici, “31 Mart'taki yerel seçimlere de bu bilinç, sorumluluk ve ÅŸuurla hazırlandıklarını ifade ederek, "Yerel yönetimlerde vatandaÅŸlarımıza layık olan, deÄŸiÅŸen çaÄŸ ve ve koÅŸullara uyum saÄŸlayan, ÅŸeffaf, akılcı, tutumlu ve çevreyle barışık belediyeler hedefimizi geliÅŸtireceÄŸiz” diye konuÅŸtu.
Toplantıya eÅŸi Sevim Uysal ile birlikte katılan BaÅŸkan Hüseyin Uysal da, seçimi kazanacaklarını belirterek, “her geçen gün seçimleri kazanacağımıza olan inancım artıyor. Her gün üzerine koyarak gidiyoruz. Åžu görülüyor ki, Karadeniz EreÄŸli’de de büyük birliÄŸe ihtiyaç var. Çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceÄŸiz” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
şaşkın1
gülücük0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo