Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VE EKŞİ KONUŞUR!!!

VE EKŞİ KONUŞUR!!!

Son Dakika


Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’ne talip AK Partili Erol Åžahin’in “çalmadan, çırpmadan, rüşvet almadan ve aldırmadan yöneteceÄŸiz” sözlerini eleÅŸtiren Belediye Meclis Ãœyesi Meclis Ãœyesi Fevzi EkÅŸi, partinin ilçe BaÅŸkanı Fatih Çakır’ın da ‘siyasi ikbal’ peÅŸinde olduÄŸunu iddia etti.
12 Eylül öncesi Adalet Parti ile siyaseti tanıyan, ardından ANAP’ta siyaset yapan, sonra CHP saflarına katılarak meclis üyesi olan, bir ara üyeliÄŸini bağımsız sürdürdükten sonra ilk seçimde AK Parti’ye geçip halen Karadeniz EreÄŸli Belediye Meclis Ãœyesi görevini yürüten Fevzi EkÅŸi, çok konuÅŸulacak ifadeler kullandı.
Sözlerini yazılı açıklama ile kamuoyuna aktaran EkÅŸi, “aynen” ÅŸunları kaydetti:       
HEPÄ°MÄ°ZÄ° AYNI KEFEYE KOYAN ZÄ°HNÄ°YETÄ° KINIYORUM
Bu basın açıklamasını yapma sebebim kamuoyu ve parti yetkililerinin gerek basın gerek ikili görüşmelerdeki belediye meclis üyeleri ile ilgili beyanlarına istianedendir.
28 Ekim 2013 tarihinde belediye meclis üyelik baÅŸvurusunu yaparak AK PARTÄ°’ye katıldım. Seçimi kazandıktan sonra mazbataları almadan polis evinde bir kahvaltı düzenlendi. Ä°lçe baÅŸkanının olmadığı kahvaltı sonrası komisyonlar belirlendi ve Ä°LK DÜĞME yanlış iliklendi. Vekilin aldığımız kararlara karşı çıkanların kapısına 24 saat maliyeyi dikerim demesi fitili ateÅŸlemiÅŸtir. Onun akabinde akÅŸam partide yapılan gurup toplantısında kahvaltıya davet edilmeyen ilçe baÅŸkanı yanlış iliklenen düğmeyi düzeltme yerine SÄ°YASÄ° Ä°KBALÄ° uÄŸruna bir üst düğmeye geçmiÅŸtir.
VEKİL VE İLÇE BAŞKANININ İKBAL KAVGASI
Mevcut vekil ve ilçe baÅŸkanının siyasi ikbal kavgasının içine belediye baÅŸkanımız ve meclis üyeleri dahil edilerek siyasi ikballerine yerel yönetimler üzerinden yapma yoluna gitmiÅŸlerdir. Bu kötü gidiÅŸi gördüğümden ilerde daha kötü bir durum meydana gelmemesi için partinin en yetkili makamlarına bu durumu özetleyen raporu bir üst yazıyla teÅŸkilatlardan sorumlu baÅŸkan sn. SÃœLEYMAN SOYLU, yardımcısı sn. ALEV DEDEGÄ°L, yerel yönetimler baÅŸkanı sn. ABDÃœLHAMÄ°T GÃœL, koordinatör milletvekili sn. ALÄ° ERCOÅžGUN, il baÅŸkanı sn. HAMDÄ° UÇAR (bizzat giderek elden teslim ettim)ilçe baÅŸkanı FATÄ°H ÇAKIR ve belediye baÅŸkanımız sn. HÃœSEYÄ°N UYSAL a 19.08.2014 de gönderdim. BU ÃœST YAZI EKTEDÄ°R. Ben belediye meclis üyesi olarak Sn. MUSTAFA BALOÄžLU, sn. EROL KAYA sn. HACI GÃœZEL ve sn. MEHMET GELDÄ° beye sunduÄŸum raporlarıma hiçbir cevap gelmediÄŸi gibi hiçbir müdahalede yapılmamıştır.2015’den sonra ne dönemin milletvekilleri nede il baÅŸkanımız sn. zeki tosun ve EreÄŸli ilçe baÅŸkanı sn. fatih çakır hiçbir müdahale yapmayarak ilçe baÅŸkanlığı döneminde meclis üyeleri arasında ADALETSÄ°Z bir yönetim sergileyerek adeta bu yangına benzin dökmüşlerdir.
EREĞLİ VE ALAPLI ÇIRAK ÇIKMIŞTIR
Bu kavgadan kim karlı çıkmıştır? Buna bakmak lazımdır. Gelinen nokta 3 millet vekilinin Zonguldak’tan çıkması sonucu bu kavgadan EreÄŸli ve Alaplı çırak çıkmıştır.
SAYIN FATÄ°H ÇAKIR’IN BÄ°TMEYEN TALEPLERÄ°
Ereğli ilçe başkanı kendi siyasi ikbalini düşünerek elindeki yetkisini kullanmaması her seçimde her yere aday adayı olması görevini hakkıyla yapmasını engellemiştir. Gelinen noktada meclis üyelerini bu işin sorumlusu gösterip ESKİ MECLİS ÜYELERİNDEN hiç kimseyi yazmayacağız diyenler kendilerinin üç dönem çoğu meclis üyelerinin birinci dönemi olduklarını unutmuşlardır.
BU MECLÄ°S KÄ°MÄ°N ESERÄ°
Bu meclis listesini her yerde ben yazdım diyen ilçe baÅŸkanı (kendi deyimleriyle) baÅŸarısız bir meclis listesi yapmıştır. BaÅŸarısız bir liste yapan bir ilçe baÅŸkanına yeniden bir liste yaptırılmaması gerekir. Bütün meclis üyelerini aynı kefeye koyup ben ve benim gibi meclis üyeliÄŸini layıkıyla yapan bazı meclis üyelerini de “ÇALMADAN ÇIRPMADAN RÜŞVET ALMADAN VE ALDIRMADAN” sloganıyla geçmiÅŸ dönemi karalama imasında bulunulmuÅŸtur. Bu ithamda bulunanların ithamlarını saÄŸda solda dedikodu olarak deÄŸil CUMHURÄ°YET SAVCILIÄžINA elinde belgeleriyle giderek yapmalıdırlar. Benim nasıl bir meclis üyeliÄŸi yaptığımı siyaseti takip edenler bilirler. Hiçbir yanlış iÅŸe bilerek onay vermediÄŸim gibi meclis üyesi olarak bütün seçim ve programlara en üst düzeyde katılım saÄŸlayarak katkı saÄŸladım. Ben vicdanen müsterihim. Kaldı ki meclis toplantı kararları parti gurubunda ilçe baÅŸkanı baÅŸkanlığında alınan kararla gurup defterine iÅŸlenir. MECLÄ°S ÃœYELERÄ° bu doÄŸrultuda mecliste oylarını kullanır. Bir suiistimalden söz edenler bunun birinci sorumlusunun ilçe baÅŸkanı olduÄŸunu göz ardı etmiÅŸlerdir. Mevcut meclis üyelerini meclise yazmayacağız diyenler. Böyle bir talebi olanlarla olmayanları ayırt etmesi gerekirdi. Kaldı ki “BENÄ°M SÄ°ZDEN BÖYLE BÄ°R TALEBÄ°M YOKTUR “.
BU MECLÄ°S TARÄ°H YAZMIÅžTIR
Bu gün gerek basında gerek her ortamda seçimi kazanmanın yolunun iyi bir meclis üyesi listesinden geçtiÄŸini söyleyenler, algı yapanlar unutmasınlar ki beÄŸenmedikleri, eleÅŸtirdikleri bu meclis tarih yazarak seçim kazanmış bir AKPARTÄ° BELEDÄ°YE MECLÄ°SÄ°DÄ°R. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”                                                                                                                 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo