Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, İMAM HATİPLİLERLE BULUŞTU

UYSAL, Ä°MAM HATÄ°PLÄ°LERLE BULUÅžTU

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, EreÄŸli Anadolu Ä°mam Hatip Lisesi Yurdu’nda okul müdürü, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte kahvaltı yaptıktan sonra bir sınıfta ve okul çevrinde incelemelerde bulundu.

Ä°mam Hatip Lisesi Yurdu’nda kahvaltı öncesi öğrencilere baÅŸarılar dileyerek baÅŸarının sırırının erken kalkmakta olduÄŸunu söyleyen BaÅŸkan Uysal, “Ne derler bilirsiniz. Erken kalkan erken yol alır. Sizde böyle yapın ki baÅŸarılı olasınız.” dedi. BaÅŸkan Uysal öğrencilerden isteklerini sorunca en fazla istek ise ’Spor Salonu veya Futbol Sahası’ isteÄŸi oldu.

Din Görevlileri DerneÄŸi BaÅŸkanı Ali Aksoy’da AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan ile BaÅŸkan Uysal’ın Ä°mam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’na verdiÄŸi destekten dolayı teÅŸekkür ederek, EreÄŸli’nin ikinci bir imam hatip lisesi ve yurduna ihtiyacı olduÄŸunu belirtti.

BaÅŸkan Uysal’a Kur’an-ı Kerim hediye eden Okul Müdürü Ramazan KaraoÄŸlu’da Kabasakal Deresi’nin temizlenmesi konusunda BaÅŸkan Uysal’dan destek isterken BaÅŸkan Uysal’da bu derenin yaza kadar tamamen temizleneceÄŸini DSÄ°’nin geciktirmesi halinde belediye olarak kendilerinin temizleyeceÄŸini söyledi.

Daha sonra okul çevresinde ve bir sınıfta öğrencilerle sohbet eden Başkan Uysal, öğrencilerin isteklerini sordu. Kız öğrencilere kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Başkan Uysal, dengele beslenmelerini de tavsiye etti.

UYSAL, Ä°MAM HATÄ°PLÄ°LERLE BULUÅžTU

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo