Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ALPAGO ‘BENDE VARIM’ DEDİ

ALPAGO ‘BENDE VARIM’ DEDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Esra Alpago, Ereğli Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusu yaptığını bildirdi.
Yerel Seçimler öncesi Karadeniz Ereğli’de siyasi hareket hızlandı. Kısa süre önce Ereğli Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden, “yarışta bende varım” dedi. Alpago, aday adaylığına ilişkin açıklamasını ise sosyal medya üzerinden yaparak şunları kaydetti:
“Sevgili Ereğlililer, Bugün AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına giderek, Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Şimdi Vakit, AK Parti ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde, Daha iyi bir Ereğli için çalışma vakti.. Vakit Kdz. Ereğli Vakti..
Tüm Aday Adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kdz. Ereğli ve bizim için hayırlısı olsun.. Allah çıktığımız yolda yardımcımız olsun.. Bizi yalnız bırakmayarak desteklerini ileten tüm dostlara ve hemşehrilerimize teşekkür ediyor, sevgi, saygı ve selamlarımı iletiyorum.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın3
hayran1
şaşkın1
gülücük0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Esnaf esnaf

12 Kasım 2018 - 18:12

Ya bir tane aday olacak kimse yokmu hep aynı hep aynı rnSayın; alpago yeter artık yeterince başkan yardımcılığı yaptınız meclis üyeliği yaptınız.rnSiz eğer aday gösterilirseniz zaten ak partimiz bitmiş demektir.rnSayin; çakır henüz aday yok sizde biliyorsunuz adam akıllı birini bulmanız lazım yoksa sizde bırakın artık yeni insanlar gelsin

Yorum Yazın

Canlı Radyo