Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KÜTÜPHANE İÇİN HAMUR AÇTILAR

KÜTÜPHANE İÇİN HAMUR AÇTILAR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de, Fazlı Erdoğan Anadolu İmam Hatip Kız Lisesi’ne kütüphane yapılmasını isteyen öğretmen, öğrenci ve veliler; okulun kantininde kermes düzenledi.
Edinilen bilgiye göre, ellerine oklavaları alıp hamur açıp gözleme yapan öğretmen ve öğrenciler, yaptıkları gözleme ve mantıları öğrenci velilerine satarak gelir elde etmeye çalıştı.
Öğrenci velileri 2018-2019 eğitim öğretim yılında eğitime açılan okullarında ortaokul ve lise olmak üzere 500’e yakın öğrenci bulunduğunu belirterek, en büyük eksiklerinin ise kütüphane olduğunu söyledi. Kütüphane yapımının maliyetini karşılamak için okullarında kermes düzenlediklerini dile getiren öğrenci velileri “müdürümüz Leyla Köse Özyer hocamız kütüphane ile ilgili fikri ortaya attığında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz hemen sahip çıktılar. Maliyeti karşılamak içinde kermes düzenledik. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz oklavalarını alıp burada hamur açtı, gözleme ve mantı yaptılar. Bu sabahtan itibaren kermesimize olan ilgi beklediğimiz kadar olmasa da iyi. Kermesimiz Cuma gününe kadar devam edecek. Kütüphane yapımına katkı sunmak isteyen herkesi Fazlı Erdoğan Anadolu İmam Hatip Kız Lisesi’ne bekliyoruz” dedi. 
Kdz. Ereğli Fazlı Erdoğan Anadolu İmam Hatip Kız Lisesi Müdürü Leyla Köse Özyer’de kermese katkı sunan öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
üzgün1
kızgın1
gülücük0
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo