Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ’NİN ADAYLARINDAN İLK SÖZLER

AK PARTİ’NİN ADAYLARINDAN İLK SÖZLER

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, AK Parti’nin Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin, “Hüseyin Uysal’ın ne kadar projesi varsa tamamlamak boynumuzun borcudur” dedi.
31 Mart’ta yapılacak Mahalli Ä°dari Seçiminde AK Parti’nin Karadeniz EreÄŸli ile ilçe ve beldelerinde belediye baÅŸkan adayı gösterdiÄŸi isimler, parti binasında düzenlenen toplantıda konuÅŸtu. TeÅŸkilatın ilçe baÅŸkanı Fatih Çakır, aday adaylarına teÅŸekkür ettiÄŸi selamlama konuÅŸmasında, 20 tane aday adayının birbirlerinden deÄŸerli olduÄŸunu söyledi. Partisinde herkese yetecek görev olduÄŸunu belirten Çakır, “insanoÄŸluyuz. Birkaç gün illaki kırılanlar olur ama ondan sonra kervan ile birlikte güçlü bir ÅŸekilde devam edeceÄŸiz. Tüm milletvekillerimize, belediye baÅŸkanımız Hüseyin Uysal’a ve emeÄŸi geçen herkese teÅŸekkür ediyorum” diye konuÅŸtu.
Kandilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Güldalı da, bir önceki gerdiği seçimi 56 oy ile kaybettiğini, bu seçimde ise partisinin bayrağını beldesine dikeceklerini öne sürdü.
DEMÄ°RTAÅž: DEDÄ°KODULARI HATIRLATTI
CHP’den AK Parti’ye geçmesi ile gündemdeki yerini koruyan Gülüç Belediye BaÅŸkanı ve aynı zamanda beldenin adayı Gökhan DemirtaÅŸ ise kendisine yöneltilen eleÅŸtirileri hatırlatarak ÅŸu sözlerle konuÅŸtu:
“Daha önceden de AK Partiliydim ÅŸimdi de AK Partiliyim. Bu böyle bilinsin. Hakkımızda bazı dedikodular oluyor ama ÅŸunu söylemek isterim: Ben, Gülüç’ü, Zonguldak’ın parlayan yıldızı yapmak üzere yola çıktım, bunun sözünü Gülüç halkına verdim. Yaptığım hizmetler ortadır, bunu kimsenin irdeleme ÅŸansı yoktur. Gülüç’e AK Parti’nin bayrağını dikeceÄŸim ve çok büyük projelere imza atacağım.”
Ormanlı Beldesi’nin mevcut baÅŸkanı ve aynı zamanda adayı Bayram BaÅŸol da, kendisini yeniden göreve layık gören parti üst kademelerinin yüzünü kara çıkartmayacağını ifade etti. BaÅŸol, “Yüce Rabbim, hepimizin yolunu birlik yolu etsin” dedi.
ŞAHİN: KENDİM İÇİN OY İSTEYECEĞİM
Son olarak konuÅŸan Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’nin AK Partili BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin ise partinin her kademesinde görev aldığını hatırlattı. Süreçte ise partinin tüm unsurları ile et ve tırnak gibi bütün halde hareket edeceklerini anlatan Åžahin, özetle ÅŸunları söyledi:
“AK Parti’nin kuruluÅŸundan beri her aÅŸamasında göre yapmış bir kardeÅŸinizim. KurulduÄŸundan beri hep partimiz için ve adaylarımız izin hep oy istedim. Ä°lk defa kendimiz için oy isteyeceÄŸiz.
Öncelikle teÅŸkilat mensupları, etle tırnak gibi olmalıyız. Bizim milletvekilimiz CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan’dır. Buradan kendisine selam olsun.
ÅžAÄ°BESÄ°Z MECLÄ°S ÃœYESÄ° LÄ°STESÄ°
Ufak tefek ÅŸeyleri problem haline getirmeyeceÄŸiz. ‘O orada, bu burada niye, o öyle niye oldu’ deyip bunları dert edersek sıkıntı yaÅŸarız. YaÅŸadığımız tecrübeler ile birlikte, EreÄŸli için en güzel belediye meclis listesini yapacağız. Pırıl pırıl, tertemiz ve ÅŸaibesiz; EreÄŸli’nin tüm yapısını yansıtan bir liste olacaktır bu.
EreÄŸli’nin sorunları biliyoruz. Öncelikli olarak ekonomik sorunlarımız var. Gençlerimizin geleceÄŸe yönelik problemleri var. Belediye baÅŸkanı olduÄŸum takdirde, belediye imkanlarından öncelik sırasını ekonomik yatırımlar alacak. Yani ÅŸehre istihdamı, ekonomiyi destekleyecek, yeni iÅŸ alanları açacak destekleri yapacağım. Belediyenin bütçesinden bütün bunları ayarlayacağız.
UYSAL’A TEÅžEKKÃœR ETTÄ°
Küçük küçük dokunuÅŸlar ile çözebileceÄŸimiz o kadar çok sorunumuz var ki. Sayı Belediye BaÅŸkanım Hüseyin Uysal’ın yaptığı o kadar güzel iÅŸler var ki bunların tamamını devam ettireceÄŸiz. ÇeÅŸitli sebeplerle yapamadığı ya da eksik kalanları tamamlamak bizim boynumuzun borcu. Ona da buradan teÅŸekkür ediyor ve selamlarımı gönderiyorum. Ä°nÅŸallah EreÄŸli’de seçimleri kazandığımızda tüm EreÄŸli’nin belediye baÅŸkanı olacağız. Partizanlık yok, ayrı gayrı yok. Parti rozetimizi bir kenara bırakıp tüm hemÅŸerilerimize hizmet edeceÄŸiz. Ben bunun sözünü veriyorum.”
KonuÅŸmaların ardından ise belediye baÅŸkan adayları el ele tutuÅŸarak fotoÄŸraf verdi. Toplantıya, bazı aday adayları katılarak adaylara destek verdi.  
 

 

AK PARTİ’NİN ADAYLARINDAN İLK SÖZLER

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo