Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

HER İKİSİ DE, ‘ADAYLIĞA’ YAKIŞTIRILIYORDU…

HER İKİSİ DE, ‘ADAYLIĞA’ YAKIŞTIRILIYORDU…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Ülke genelinde 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdari Seçiminde, Zonguldak ili Karadeniz Ereğli ilçesinde AK Parti’den aday adayı olan isimlerden eğitimci Yaşar Ciğer ve gazeteci Mustafa Kemal Bektaş, birer teşekkür mesajı yayımladı.
Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda, Yaşar Ciğer, destekçilerine  “gönül dostlarım” derken Mustafa Kemal Bektaş ise çıktığı yolda daha da emin adımlarla ilerleyeceğini kaydetti. İşte o mesajlar:

SEVGİLİ GÖNÜL DOSTLARIM...
"AK Parti Kdz. Ereğli Aday adaylığı sürecinde emeğiniz, ilginiz, desteğiniz özelliklede dualarınız için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Hizmet anlayışımızın gereği bir nefer olarak birlik beraberlik içinde ilk günden itibaren aşkla ve heyecanla bıkmadan, usanmadan çalıştık ve çalışacağız.
Bizler elimizden geleni yaptık. Güzel dostları dava arkadaşlarımızı daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Genel merkezimizin almış olduğu Erol Şahin kararı, Kdz. Ereğli’miz için hayırlı olsun. Erol başkanımıza canı gönülden başarılar diliyorum. Hizmet askıyla çıktığımız bu yolda, Ereğli’mize her türlü hizmeti karşılık beklemeden her şekilde yapmaya devam edeceğimden kuşkunuz olmasın.
Aday adaylığım surecinde katkı sağlayan aileme, akrabalarıma, dostlarıma, mesai arkadaşlarıma, velilerime, parti teşkilatımızın tüm mensuplarına destekleriyle bana güç veren tüm gönül dostlarıma teşekkür ederim. Sevgi saygı ve hürmetlerimle Yaşar Ciğer."

DAHA DA GÜÇLENEREK…
"Tek sevdamız Karadeniz Ereğli. Bu süreçte yüreğini ortaya koyan, destek veren, katkı sağlayan herkese teşekkürü bir borç bilirim. Biz yolumuza duruşumuzla emin adımlarla devam edeceğiz ve daha da güçlenerek. Saygılarımla Mustafa Kemal Bektaş."

Öte yandan, her iki genç aday adayının mesajları, ‘siyasi nezaket’ olarak yorumlandı, takdir toplandı. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran1
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Has Ereğlili

14 Ocak 2019 - 16:45

Yerel seçimde yerli aday her zaman daha şanslıdır, Mustafa Kemal Bektaş genç ve yerlisiydi, bütünleşmeyi sağlayacak bir isimdi, bence ak parti kaybetti. Yaşar hocama da başarılar diliyorum genç beyinler yetiştirmeye devam etsin.

Yorum Yazın

Canlı Radyo