Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİLİLER İFTARDA BULUŞTU

AK PARTİLİLER İFTARDA BULUŞTU

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesinde çalışmalarını şehir merkezi ve köylerde yoğunlaştıran AK Parti Karadeniz ilçesi yönetimi, partinin eski ilçe Başkanı Fatih Çakır’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.


Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ereğli Öğretmenevi’nde düzenlenen iftara katılan ana kademe, kadın kolları başkan ve yönetimi, gençlik kolları başkan ve yönetimi, belde başkanları ve yönetimi, belde kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla birlik ve beraberliğin en güzel örneği sergiledi.

ÇAKIR: “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Çakır, 24 Haziran seçimlerinde tüm hızımızla gece gündüz çalışacaklarını belirterek şunları söyledi:
“Sizlerden aldığımız destek ile küsmeden yolumuza devam edeceğiz. Partimize adaylarımıza sahip çıkacağız. En iyi netice ile Vekillerimizi Ankara’ya yollayacağız. Bu noktada sizlere büyük görevler düşüyor. 24 Haziran’a kadar durmadan devam demek için sizlerle birlikte sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Rabbim bizlerin birlikteliğini bozmasın. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.”

KUMAŞ: “EN İYİ SONUCU ALACAĞIZ”
Partinin İlçe Başkanı Mustafa Kumaş ise zamanın ‘Zonguldak Vakti’ olduğunu belirterek, “yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Allah sizlerden razı olsun, eksik olmayın. Partimiz şu anda en fazla çalışan partilerden biri, Ereğli’mizde en iyi sonucu alarak, partimizin bayrağını en doruk noktaya taşıyacağız” diye konuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo