Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİLİ ADAY ADAYI: ÇÖZECEĞİM

AK PARTİLİ ADAY ADAYI: ÇÖZECEĞİM

ŞAHİN: “TRAFİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”, CİVELEK: “HER GELEN AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR”


Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı olmak isteyen AK Parti’nin Aday Adayı Erol Şahin, ilçedeki trafik sorununu çözeceğini öne sürdü.
Şahin, yazılı açıklamasında, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret ettiğini, Başkanı Cevdet Civelek ve yönetimi ile görüştüğünü bildirdi. Ereğli’nin en büyük sorununun ‘ulaşım’ olduğunu belirten Şahin, şunları kaydetti:
“TESPİT ETTİĞİM 4-5 YER VAR”
“Eğer olurda belediye başkan adayı olursam ve akabinde seçilirsem, Ereğli’nin birçok problemi var. Ulaşımla ilgili büyük sıkıntılarımız var. Ereğli’nin en büyük problemlerinin başında trafik ve otopark sorunu var. Arabaları park edecek yer bulamıyoruz. Gelir gelmez el atacağımız sorunların başında ulaşım geliyor. Otobüslerin, taksilerin, araçların bu sebeple daha fazla yakıt yaktığını ve zaman kaybına uğradığını biliyoruz. Yollarımız o kadar dar ki hem vatandaş gideceği yere daha geç vakitte gidiyor, hem de daha fazla yakıt sarf ediyor. Bunun sebebi park yerimiz olmadığı için, yollarımızda daralma var. Ereğli’nin farklı birkaç noktasına otoparklar yapılması gerekiyor. Kendi adıma tespit ettiğim 4-5 yer var. En başta Kent Meydanı’nın altı olmak üzere, birkaç noktaya otopark yapmak lazım.
Modern Avrupa şehirlerine gittiğimizde sokaklarda bir tane araç yok. Bütün arabalar yer altında, korunaklı. Benim bir felsefem var, bir sorun varsa eğer, bu sorunun tarafları ile görüşmeden o soruna neşter vurmam. Belediye başkanı olduğumda nedir sorun, o sorunun tarafları kim, bu sorunun çözümünden kimler menfaatlenecek ya da kimler zarar görecekse bu insanlar ile beraber organize edeceğiz. Yani istişare edeceğiz, danışacağız.”

HER GELEN AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR
Odası Başkanı Cevdet Civelek ise siyasetçilere sitem ettiği sözlerind, Civelek, her gelenin aynı şeyi söylediğini fakat icraat noktasında kimsenin olmadığını belirterek, “bizi ziyaret etmek, şoför esnafını komple ziyaret etmek demektir. Fakat Erol Bey, inşallah olur fakat her gelen sizin gibi konuşuyor, zaman geliyor seçildikten sonra bir kere arayıp soran yok. Vekiller olsun, siyasetçiler olsun, seçilenler olsun hepsi aynı. Bir sorun çözülecekse, pazaryerinin bir sorunu çözülecekse pazarcı esnafıyla çözülür, pazarcı odası esnafıyla çözülür. Ereğli’de bir trafik sorunu varsa, muhakkak en azından bizim fikirlerimiz ile alınır” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Cemal Özkan

21 Kasım 2018 - 12:38

İlk önce şoförler derneği kendine bir çeki düzen vermelidir. Şehirler arası otobüslerin yolcu indirip bindirme işine bir çözüm bulsun. Şehir içi halk otobüslerini koruyacağına birazda vatandaşı düşünsünler.

Yorum Yazın

Canlı Radyo