Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ, SEÇİM OFİSİ AÇTI

AK PARTİ, SEÇİM OFİSİ AÇTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak ili EreÄŸli ilçesi Gülüç beldesinde, AK Parti’den yerel yönetime aday olan Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ, seçim bürosu açtı. Öncesinde düzenlenen kahvaltılı etkinlikte, projelerini halka anlattı.
Edinilen bilgiye göre, beldede bulunan Büyük Anadolu EreÄŸli Otel’de düzenlenen kahvaltı programına Ak Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, Ak Parti EreÄŸli ilçe baÅŸkanı Fatih Çakır, Ak Parti Gülüç Belde baÅŸkanı Ä°smail Yılmaz, Ak Parti EreÄŸli Belediye baÅŸkan adayı Erol Åžahin, Ak Partili yöneticiler, bazı belde belediye baÅŸkan ve adayları, meclis üyeleri ve yaklaşık 2 bine yakın vatandaÅŸ katıldı.
BaÅŸkan DemirtaÅŸ, burada konuÅŸmasında, belde halkının kendisine verdiÄŸi destek ile belediye baÅŸkanı olduÄŸunu, seçimler öncesinde verdiÄŸi sözlerin tamamına yakınını yerine getirdiÄŸini belirterek, “ben yapamayacağım hiçbir ÅŸeyin sözünü vermem. Yeni dönemde seçildiÄŸim takdirde hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceÄŸiz” dedi.
Proje tanıtımının ardından AK Parti kurmayları ve kalabalık seçim bürolarının açılışını gerçekleştirdi. Açılışların ardından gazetecilere açıklamada bulunan Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, gördüğü manzaranın Gülüç beldesinde seçimleri açık ara kazanacaklarının göstergesi olduğunu öne sürdü.
Gülüç Belde belediye başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Gökhan Demirtaş ise konuşmasında seçimlerin kazasız belasız atlatılmasının en büyük temennisi olduğunu kendisine teveccüh gösteren Gülüç halkına hizmet etmenin gururunu yaşadığını dile getirdi.
Ak Parti Kurmayları ve Gülüç Belde belediye baÅŸkanı ve Ak Parti Belediye BaÅŸkan adayı Gökhan DemirtaÅŸ daha sonra pazaryerinde ki esnafları ziyaret ederek sohbet etti. 

 

AK PARTİ, SEÇİM OFİSİ AÇTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo