Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL MAHALLELERDE

UYSAL MAHALLELERDE

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de Belediye BaÅŸkanı aynı zamanda BBP Belediye BaÅŸkan Adayı Hüseyin Uysal’ın, ilçenin Kıyıcak ve Hamzafakıhlı mahallelerine giderek vatandaÅŸlardan destek istediÄŸi bildirildi.
Basın biriminden yapılan yazılı açıklama aynen şöyle:
“Kıyıcak mahallesi’nde baÄŸlı Kavakdibi’nde yaÅŸayan vatandaÅŸlar ise bölgeye hizmetin yıllar sonra BaÅŸkan Uysal ile geldiÄŸini söylediler. Tüm bölge olarak yanlarında olduÄŸunu belirten Kavakdibililer ‘Biz Alaplı sınırında bir yeriz. Kanalizasyonumuzu, yolumuzu, çocuk parklarımızı siz yaptınız. Bizim buralar herhalde oy az diye unutulmuÅŸ yerlerdi. Ama siz sürekli geldiniz, derdimizi dinlediniz ve sorunlarımızı çözdünüz.  Biz EreÄŸli ve Alaplılılar olarak evladımıza sahip çıkacağız” dediler.

KARABACAKLILAR, ‘BÄ°Z HÄ°ZMETÄ° SÄ°ZÄ°NLE GÖRDÃœK’
Hamzavakıflı’ya baÄŸlı Karacak’ta Roman vatandaÅŸlarla buluÅŸan BaÅŸkan Uysal’a, “Biz hizmeti sizinle gördük. Yıllarca hep kandırıldık. Yollarımızı asfalt ve parke yaptınız. Önceden köydük ama mahalleye olduÄŸumuzu sizinle anladık. Kanalizasyonumuz yoktu, siz getirdiniz. Suyumuz yoktu siz getirdiniz. Roman kardeÅŸimizi meclis listenize aldınız. Biz bunları asla unutmayız. Bu mahalleye bir Boray Baycık geldi biz de siz. Sizler için yaptıklarınızdan Allah razı olsun” diyerek desteklerinin BaÅŸkan Uysal ile olduÄŸunu belirttiler.

UYSAL KIYICAK’TA HAVAÄ° FÄ°ÅžEKLERLE KARÅžILANDI 
Kıyıcak’a giriÅŸinde havai fiÅŸeklerle karşılanan BaÅŸkan Uysal, Kıyıcaklıların sevgi gösterilerine teÅŸekkür ederek,  birçok olumsuzluklara raÄŸmen 5yılda güzel iÅŸler yaptıklarını söyledi. BaÅŸkan Uysal konuÅŸmasında, “31 Mart seçimlerinde Büyük Birlik Partisi’ne, gül hilale oy istiyoruz. Beni tanıyorsunuz, EreÄŸli’deki çalışmalarımı biliyorsunuz. Bir karar vereceksiniz.

UYSAL, ‘BENÄ°M BU MEMLEKETE BÄ°R BORCUM VAR’
‘Bizim bir kardeÅŸimiz var’ diyerek bizde ona oy verelim demenizi bekliyorum. Benim için en önemli ÅŸey rabbim bana fırsat vermiÅŸ. Sen demiÅŸ halka hizmet etmek için bu koltuÄŸa oturdun, otur o zaman terle. 6 seçimde terledim. 15 Temmuz’da terledim. 1.5 2 saatlik uykuyla ayakta kaldım. Benim bir görevim var. Bu ülkeye ve bu memlekete bir borcum var” dedi.
Kıyıcak’ta Ä°brahim Çelik adlı bir vatandaşın BaÅŸkan Uysal’a yazdığı ÅŸiirde alkış aldı.
Seçim gezilerine, BaÅŸkan Uysal ve eÅŸi Sevim Uysal’ın yanında BBP Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Turabi Çelik, parti yöneticileri, partinin belediye meclisi üyesi adayları da katıldı.

 

UYSAL MAHALLELERDE

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo