Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK Parti ’Evet’ için çalışıyor

AK Parti ’Evet’ için çalışıyor

AK Parti Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe TeÅŸkilatı, Anayasada 18 maddenin deÄŸiÅŸikliÄŸini öngören halkoylamasına 9 gün kala, sandıktan ’EVET’ çıkmasına yönelik çalışmalarını iyice artırdı.AK Parti Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Mehmet Fatih Çakır, gündüzleri mahallelerde, akÅŸamları da köylerde vatandaÅŸlarla bir araya gelerek CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatmaya devam ediyor.

Çakır, eÅŸi Ä°lknur Çakır, bazı Yönetim Kurulu Ãœyeleri, Belediye Meclis Ãœyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte; dün Orhanlar, Karga ve Uzuhmehmet Mahallelerinde ’EVET’ gazetesi ve içerisinde Anayasada deÄŸiÅŸikliÄŸi öngörülen 18 maddenin içeriklerinin yer aldığı ’EVET’ broşürleri dağıtarak vatandaÅŸlardan CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi’ne destek istedi.

Mahallelerde çalmadık kapı bırakmayan Çakır ve beraberindekiler, vatandaÅŸlar tarafından güler yüzle karşılanırken; bazı vatandaÅŸlar ’Reis nerede biz oradayız. KılıçdaroÄŸlu’nu yine yeneceÄŸiz’ gibi ifadelere yer verdiler.Mahallelerde, evlerde ve sokaklarda karşılaÅŸtığı vatandaÅŸlara hal-hatır sorarak kısaca CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatan Çakır, kendisine iletilen sorun ve talepleri de dinledi. 16 Nisan’da yapılacak halkoylamasından ’EVET’ çıkmasıyla birlikte sorunların tek elden daha hızlı bir ÅŸekilde çözüme kavuÅŸturulacağını vurgulayan Çakır, vatandaÅŸlardan 18 maddelik Anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸini öngören halkoylamasında güçlü bir ’EVET’ desteÄŸi istedi. Mahalle sakinleri de kendilerini ziyaret ettikleri için Çakır ve ekibine teÅŸekkür ederek, halkoylamasında ’EVET’e destek vereceklerini ifade ettiler.

KÖYLERDE ’EVET’E DESTEK GÄ°DEREK ARTIYOR

AK Parti Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Mehmet Fatih Çakır, gündüz gerçekleÅŸtirdiÄŸi mahalle programlarının ardından akÅŸam da 3 tane köyü ziyaret ederek, köy sakinlerinden halkoylamasından ’EVET’ çıkması yönünde destek istedi.Çakır, dün akÅŸam, Ormanlı Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol, Ä°l Genel Meclisi Ãœyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan TaÅŸdelen, Ormanlı Belde BaÅŸkanı Ä°smail Ãœstün, bazı Yönetim Kurulu Ãœyeleri ve Gençlik Kolları Yönetimi ile birlikte; Başören, Ormanlı ve Çömlekçi köylerini ziyaret etti.Köy ziyaretlerinde kalabalık vatandaÅŸ toplulukları tarafından karşılanan Çakır ve beraberindekilerin kıraathanelerde yaptıkları toplantılara kadınların da ilgi gösterdiÄŸi görüldü.

Çakır, köylerde yaptığı konuÅŸmalarda, 16 Nisan’da yapılacak halkoylamasının bir seçim olmadığını belirterek; “Bu halkoylaması, gelecek 100 yılımızın yönetim sisteminin halk tarafından oylanmasıdır” dedi.

“GeleceÄŸimizle ilgili karar vermeden önce geçmiÅŸimizi iyi bilmemiz lazım” diyen Çakır, geçmiÅŸte yaÅŸanan koalisyon dönemleri ve darbelerin ülkeye verdiÄŸi zararlardan söz ederek, konuÅŸmalarında özetle ÅŸunları söyledi:“16 Nisan’da yapılacak halkoylamasının özü ÅŸu; ey Türkiye Cumhuriyeti halkı, siz halk olarak bu devleti yönetmek istiyor musunuz? Siz yönetmezseniz askere selam verenler yönetecek, siz yönetmezseniz zenginler yönetecek, siz yönetmezseniz faiz lobileri yönetecek, gazeteciler yönetecek, medyacılar yönetecek. Bundan dolayı hakkınıza sahip çıkın. Bu bir siyasi parti seçimi deÄŸil, halkın yetki kullanımıdır. Bu hakkı bu güne kadar size kimse veremedi. Vermek isteyenler oldu, Süleyman Demirel istedi, Turgut Özal istedi, Necmettin Erbakan istedi, Muhsin YazıcıoÄŸlu istedi, Alparslan TürkeÅŸ istedi ama veremediler. Artık istikrarı kalıcı hale getiriyoruz. Åžu anda CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan var diye deÄŸil, her doÄŸan için istiyoruz. CumhurbaÅŸkanı adayına bakacaksınız, adam aşırı saÄŸcıysa kabinesinde solcular da olacak, çünkü yüzde 50+1 oy alması lazım. Baktınız ki adam AK Partili, MHP’liyi Bakan yapacak. CumhurbaÅŸkanı solcu olacaksa, onun kabinesinde de saÄŸcı bakanlar olacak. Artık hareketli ve güçlü olacağız.Biz halkoylamasına gidiyoruz, Almanya hayıra çalışıyor, günde 1 saat devlet televizyonundan yayın yapıyor. Ey Almanya, sen bizim özel iÅŸlerimize neden karışıyorsun? Bu iÅŸ eÄŸer Almanya’nın aleyhine ise demek ki bizim lehimize. Almanya hayır diyorsa biz ’EVET’ diyeceÄŸiz.16 Nisan’da yapılacak halkoylamasının EreÄŸli’mize, Zonguldak’ımıza, Türkiye’mize ve dünya insanlığına hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyor, sizleri ’EVET’ oylarınızla sandıkları patlatmaya davet ediyorum.”  

(Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo