Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK Parti’den Evet çıkartması

AK Parti’den Evet çıkartması

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı, Pazar günü yapılacak olan halkoylaması çalışmalarını mahallelerde tam gaz sürdürüyor.


AK Parti Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe TeÅŸkilatı, Pazar günü yapılacak olan halkoylaması çalışmalarını mahallelerde tam gaz sürdürüyor.AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Mehmet Fatih Çakır; bazı yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve kadın kolları yönetimi ile birlikte, mahallelerde ’EVET’ gazetesi ve broşür dağıtmaya devam ediyor.

Çakır, beraberindeki partililerle birlikte Kepez Mahallesi’nde yaptığı çalışmada, Kepez Siteler mevkiinden Solak yol ayrımına kadar kapısını çalmadığı ev bırakmadı.Kepez Mahallesi’ndeki esnafları da ziyaret eden AK Parti heyeti, Anayasada deÄŸiÅŸtirilmesi öngörülen 18 madde ile ilgili kendilerine yöneltilen sorulara içtenlikle yanıt verdi.Bülent Ecevit Ãœniversitesi EreÄŸli Denizcilik Fakültesi’nde eÄŸitim gören bir gurup öğrenciye CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili bilgilendirmede bulunan Çakır, “Önceden bizim mimar ve mühendislerimiz yurtdışında hayata geçirilen projeleri yerinde incelemeye giderlerdi, ÅŸimdi ise ülkemizde hayata geçirdiÄŸimiz projeleri dışarıdan incelemeye geliyorlar. Daha da iyi olacağız. Bu halkoylamasında siz gençlere 18 yaşında seçilme hakkı veriliyor. Biz gençlerimize her alanda güveniyoruz. Bu yüzden gençlerimizden halkoylamasında güçlü bir ’EVET’ desteÄŸi bekliyoruz.” dedi.

Çakır, Kepez Mahallesi’nde yaptığı referandum çalışması esnasında kendisine iletilen sorun ve talepleri de içtenlikle dinledi. 16 Nisan’da yapılacak halkoylamasından güçlü bir ÅŸekilde ’EVET’ çıkmasıyla birlikte sorunların tek elden çok daha kısa sürede çözüme kavuÅŸturulacağını ifade eden Çakır, “16 Nisan’dan sonra tüm enerjimizi baÅŸta iÅŸsizlik olmak üzere Ä°lçemizin diÄŸer sıkıntılarını gidermek için harcayacağız.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

(Haber Merkezi )

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo