Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Zonguldak Valiliği ve BEÜ arasında protokol imzalandı

Zonguldak Valiliği ve BEÜ arasında protokol imzalandı

Zonguldak Valiliği ve Bülent Ecevit Üniversitesi arasında şehit ve gazi çocuklarına yönelik anlamlı işbirliği protokolü imzalandı.


Zonguldak ValiliÄŸi ve Bülent Ecevit Ãœniversitesi arasında ÅŸehit ve gazi çocuklarına yönelik anlamlı iÅŸbirliÄŸi protokolü imzalandı. Bülent Ecevit Ãœniversitesi (BEÃœ) ile Zonguldak ValiliÄŸi arasında ’Åžehit ve Gazi Çocuklarının Sünnetlerinin Yapılmasına Yönelik Ä°ÅŸbirliÄŸi’ protokolü imzalandı. Bu protokol ile ÅŸehit ve gazi çocuklarının sünnetleri Bülent Ecevit Ãœniversitesi SaÄŸlık Uygulama AraÅŸtırma Merkezinde yapılacak. Bu amaçla Bülent Ecevit Ãœniversitesi SaÄŸlık Uygulama AraÅŸtırma Merkezinde çocuk cerrahisi kliniÄŸine özel bir sünnet odası hazırlandı ve tefriÅŸatı yapıldı.
BEÜ Çocuk Cerrahisi Kliniğinde oluşturulan sünnet odasının yanında çocukların sünnete akülü arabalarla götürülmesi gibi uygulamalarla çocukların hem sünnet korkusu önlenecek hem de konforlu bir şekilde işlemin tamamlanması sağlanacak.
Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Zonguldak Valiliği ile anlamlı bir projeyi daha hayata geçirdiklerini ifade ederek şunları söyledi:
“Bugün imzaladığımız protokolle Zonguldak için örnek bir projeyi daha ValiliÄŸimiz ile birlikte hayata geçirmenin mutluluÄŸunu yaşıyoruz. Zonguldak’taki ÅŸehit ve gazilerimizin çocuklarının sünnetlerini Ãœniversitemiz SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezimizde gerçekleÅŸtireceÄŸiz. Bu amaçla özel bir oda hazırladık ve hayırseverlerimizin de desteÄŸiyle tefriÅŸatını tamamladık. BaÅŸta Sayın Valimiz Ali Kaban olmak üzere bu örnek projenin hayata geçmesinde emeÄŸi geçen tüm çalışma arkadaÅŸlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Protokol imza töreninde konuşan Zonguldak Valisi Ali Kaban, daha önce üniversite ile ortaklaşa çok sayıda projeyi başarılı bir şekilde hayata geçirdiklerini hatırlatarak şunları söyledi:
“Ãœniversitemizle eÄŸitim, araÅŸtırma ve topluma hizmet alanlarında çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Ä°ÅŸbirliÄŸimizin kapsamının her geçen gün artmasından büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bugün imzaladığımız protokolle ilimizdeki ÅŸehit ve gazilerimizin çocuklarının sünnetlerini Ãœniversitemiz Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezinde emin ellerde ve konforlu bir ortamda, yeni yaptırılan sünnet odasında uzman hekimlerimiz tarafından gerçekleÅŸtireceÄŸiz. Åžehit ve gazi ailelerimiz için ne yapsak azdır. Åžehit ve gazi ailelerimizle ilgili yapılan organizasyonlarda üniversitemizden sürekli destek gördük. BildiÄŸiniz gibi Ãœniversitemiz AhÅŸap Kültürünü GeliÅŸtirme Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi ürettiÄŸi ilk ahÅŸap oyuncakları ÅŸehit ailelerimizin çocuklarına hediye etmiÅŸti. Bu uygulama ValiliÄŸimizin himayesinde devam etmektedir. Desteklerinden dolayı baÅŸta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer olmak üzere, SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi Yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum.”
Konuşmaların ardından protokol anlaşması imzalandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo